Ексклюзиви
вівторок, 05 червня 2007 17:07

Доба у Криму коштує від 25 доларів

Цього літа ціни на відпочинок у Криму зросли на 12–15%. Але туроператори вважають, що кількість відпочивальників збільшиться. Тому що сервіс стає кращим, а відпочинок доступнішим, ніж за кордоном. А ще туристам попри все подобаються унікальні місця для подорожей — замки, вежі та парки.

Крим збирається прийняти 5 млн відпочивальників із Німеччини, Прибалтики, Білорусі, Британії, Казахстану, Узбекистану та Молдови. З Японії організовують 6 чартерних рейсів.

— Але іноземці не дуже хочуть їхати на відпочинок у нашу країну, — каже Ігор Голубаха, 49 років, президент туристичної компанії "Гамалія". — Бо в нас ще все-таки низький рівень сервісу. Обслуговуючий персонал не навчився усміхатися туристам.

Українські туроператори хочуть зробити відпочинок у Криму альтернативою Туреччині, Болгарії та Єгипту. Вони вирішили влаштувати у готелях семінари, щоб працівники навчилися поводитися по-європейськи.

Голубаха каже, що найдешевше доба відпочинку на кримській турбазі обійдеться у $25–30. У вартість входить проживання, сніданок та безплатний пляж. Екскурсії оплачуються окремо. У середньому подорож до Криму на 10 днів обійдеться від $400.

Цього літа кримські курорти святкують 200-річчя. Будуть проводиться акції та фестивалі. На півострові працює 202 готелі, 6 аквапарків та 93 басейни. На Крим курсуватимуть 76 пар потягів.

Зараз ви читаєте новину «Доба у Криму коштує від 25 доларів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути