четвер, 22 жовтня 2009 19:35

Абонементи в Буковель купують у жовтні

 

— Узимку планую поїхати на лижі в Буковель, чекаю на сніг, — каже киянка Євгенія Вереско, 26 років. — Хочу купити абонемент на катання, доки є знижки, але вже не встигну. Куплю по приїзді. Втрачу гривень 200. Один абонемент має 20 спусків. Мені на день не вистачає сім-вісім.

Торік Євгенія відпочивала в Буковелі в січні та березні. Їздила на кілька днів.

— З абонементом на день кількість спусків необмежена. Я каталася мало, тому брала абонемент на підйоми, так вигідніше. О сьомій ранку була біля гори. До дев"ятої години підйомник удвічі дешевший. У січні і березні проживання коштувало однаково. В лютому доба у двомісному номері в готелі обійшлася у 818 гривень. А на Різдво було б 2000. Жити у Татарові за Буковелем дешевше на 30–40 гривень. Але туди добиратися машиною майже годину. Лижі везли з Татарова, економили 10–15 гривень. Там менші черги до пунктів прокату і з розмірами нема проблем. Кілька разів з друзями брали інструктора, за годину платили 120 гривень. Потім спускалися самі.

Менеджер туристичної компанії "Альва тур" Микола Шенг, 23 роки, радить до зимового сезону готуватися з жовтня.

— Вигідніші акційні абонементи, але вони не діють на новорічні свята. Найбільше розкуповують абонементи на 20 спусків за акцією "Все й одразу-4". Вони дешевші за звичайні на 150 гривень. Знижок на проживання в Буковелі на зимовий сезон немає.

Восени за акційними знижками орендують лижне спорядження. Комплект лиж із черевиками та палицями обійдеться у 95–100 грн, без акції — 190.

— Найдорожчий відпочинок на Буковелі з 29 грудня до 11 січня. В середньому на тиждень люди витрачають 5–8 тисяч гривень. За кордоном вийде дорожче. Найчастіше їдуть у гори в Болгарію, на курорти Банско і Пампорово. Ця країна найдешевша в Східній Європі. Болгарія послабила візовий режим з Україною, студентам візу дають безкоштовно. Але більшість путівок на грудень та січень продана. Є на лютий. Шість днів катання в Банско коштує 208 євро, проживання в двомісному номері — 650.

Зараз ви читаєте новину «Абонементи в Буковель купують у жовтні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути