четвер, 13 жовтня 2011 12:50

На відкриття Тижня моди дружина Кахи Каладзе прийшла з вишнями на голові
33

Фото: Фото: Наталя Чубенко

Вчора у ресторані "Byblos" відбулась вечірка-відкриття 29-го Української тижня моди. Він пройде у стінах музейного комплексу "Мистецький Арсенал" з 13 по 17 жовтня 2011 року. Свої колекції prеt-a-porter сезону "Весна-літо' 2012" покажуть 42 дизайнера. 10 з них в проектах "Нові імена" і "Fresh Fashion". Традиційно Тиждень моди відкриє показ Лілії Пустовіт.

На вечірці гості почали збиратися біля восьмої години вечора. Однією з перших прийшла організатор Тижня моди Ірина Данилевська. Була вдягнена у довгу чорну спідницю, такого ж кольору кофту й золотисту водолазку.

"29-й тиждень моди від попередніх відрізняється вже тим, що він 29-й. Мало хто в Україні може похвалитися такою стабільністю. Пропоную забути про всі справи, проблеми й негаразди й на цілий тиждень зануритися у світ моди. До речі, в оргкомітеті тижня моди заборонено вживати слово "стильний". Ну що значить стильний? Та ніщо. Кажемо — правильний", - зазначила Данилевська.

"Ну от, наприклад, ясно, що українські жінки не худі, не засушені оселедці. Я сама не 42-го розміру. Але хто сказав, що на пишні форми треба вдягати якісь безформенні, здоровенні речі, які з великої жінки роблять ще більшу? Це неправильно. Подовжений жакет і довга спідниця прекрасно приховають зайве. Доки це в моді — носіть, будь ласка", - порадила Данилевська.

Також вечір відвідали телеведучі Наталія Розинська та Олексій Дівеєв-Церковний, дизайнер і дружина футболіста Кахи Каладзе Анукі Арешидзе. Більшість гостей були вдягнені у традиційній чорно-коричневій гаммі. Розинська була у жакеті актуального цього року леопардового принту. Знову порадувала Арешидзе. Не дивлячись на те, що її вбрання як завжди відрізнялось розмаїттям кольорів, виглядала чудово. На голові мала капелюшок у формі двох вишеньок, чоботи з пір'ям та яскраві прикраси.

Зараз ви читаєте новину «На відкриття Тижня моди дружина Кахи Каладзе прийшла з вишнями на голові». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути