Ексклюзиви
пʼятниця, 25 січня 2008 15:14
Вікторія Стах
Вікторія Стах
Вікторія Стах

Залізна логіка

 

Консьєржка з нашого під"їзду розуміє, що дітей мешканці будинку народжують не тільки для того, щоб отруювати їй життя і заважати спокійно охороняти наш багатоповерховий вулик. Діти створені ще й для того, щоб нам і нашим сусідам було кому на старості склянку води піднести. Собак у міських квартирах вона теж може зрозуміти. На думку консьєржки, пси — додаткова сигналізація на випадок злодіїв.

А от навіщо в міських квартирах коти, вона вперто не розуміє. Хоч і намагається. Серед різних версій найлогічнішою жінці видається версія про ховрашків та інших домашніх гризунів. Мовляв, якщо ховрашок раптом втече у чужу квартиру, де живе кіт, його негайно буде схоплено і знешкоджено. За цією логікою ховрашків заводять винятково для того, щоб сусідські коти не байдикували.

Своїми міркуваннями охоронниця геть мене заплутала і збила з пантелику. Але завдяки їй тепер знаю, як відповідати, коли знайомі цікавляться, навіщо мені здався кіт. Кажу, що він захищає мій дім від агресивних сусідських ховрашків.

Коти старіють, як і люди

Правда, не розповідаю, що у нас живе не один кіт, а два. До того ж у них, можна сказати, любов. І їх невдовзі має бути щонайменше втричі більше.

Ми не планували так серйозно збільшувати кількість мешканців своєї квартири. Це вийшло ненавмисно. Киця прибилася до нас із чоловіком на автобусній зупинці за містом. Вона хитро маскувалася під кота. Тож, беручи для нашого кошака друга, ми подарували йому дружину.

Тепер я можу легко пояснити консьєржці доцільність життя котів у міській квартирі. Вони ж бо старіють, як і люди. Тому їм теж хочеться мати дітей, які на старості принесуть їм сусідського ховрашка.

Зараз ви читаєте новину «Залізна логіка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути