пʼятниця, 27 листопада 2015 06:05

За бій з Ф'юрі Кличко отримає більш як 11 мільйонів євро

Автор: ФОТО: REUTERS
  Володимир Кличко, ліворуч, має 64 перемоги у 67 поєдинках. Тайсон Ф’юрі виграв усі свої 24 бої
Володимир Кличко, ліворуч, має 64 перемоги у 67 поєдинках. Тайсон Ф’юрі виграв усі свої 24 бої

28 листопада в німецькому Дюссель­дорфі на "Еспріт Арені" відбуде­ться чемпіонський бій у надважкій вазі. Володимир Кличко, 39 років, зустрінеться з претендентом на його титули за трьома основними версіями 27-річним Тайсоном ­Ф'юрі з Великої Британії. Українець має 64 перемоги, 53 нокаути, три поразки, нуль нічиїх. Британець — 24 перемоги у 24 поєдинках, 18 нокаутів. Телетрансляцію почнуть на телеканалі "Інтер" о 21.30. На gazeta.ua ­текстова трансляція бою буде з 23.00 суботи.

Суперники мали зустрітися 24 жовтня на тій же арені. Та бій відклали через травму сухожилля лівої ноги Кличка.

Українцю треба буде вирішити три завдання під час бою. Перше: як діяти проти суперника, чиї габарити більші. Друге: впоратися з опонентом, який має нестандартну техніку і боксує у різних стійках. Третє: Володимир — старший. Різниця у віці може завадити нашому спортсмену.

Натомість Ф'юрі постане перед такими питаннями. Перше: як упоратися з надокучливим джебом українця. Друге: чи зреагує відповідно, пропустивши кілька точних та сильних ударів суперника. Третє: чи може виходити на ударну дистанцію і дозволить українцю комфортно почуватися у клінчі.

Гонорари боксерів за бій розподілять 75% до 25%. Кличко може отримати понад 11 млн євро, Ф'юрі — разом з відсот­ками за трансляцію поєдинку у Великій Британії — близько 7 млн.

Російські канали не транслюватимуть бій між Володимиром Кличком і Тайсоном Ф'юрі. Росіяни не побачать поєдинок навіть у повторі. Не показують у РФ бої Володимира після Революції гідності. Востаннє це було 2013 року. Тоді Кличко бився з Олександром Повєткіним.

Зараз ви читаєте новину «За бій з Ф'юрі Кличко отримає більш як 11 мільйонів євро». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути