четвер, 02 листопада 2006 18:21

Воронін хоче залишити "Баєр"

Автор: фото: PHL
  Контракт Андрія Вороніна з ”Баєром” закінчується влітку
Контракт Андрія Вороніна з ”Баєром” закінчується влітку

Форвардові збірної України Андрієві Вороніну 27 років. 12 з них він грає у Німеччині. Зізнається, що хоче змінити атмосферу. Хоча останнім часом регулярно виходить у основному складі леверкузенського "Баєра". В останніх двох матчах чемпіонату Німеччини Воронін забив два голи.


Тренер "Баєра" Скіббе став вам більше довіряти?

— Запитайте про це у нього. Я завжди був упевнений у своїх силах. І був не в гіршій формі, ніж мої партнери. А не грав через нефутбольні причини.

Два роки тому "Баєр" виступав у Лізі чемпіонів. Зараз — у Кубку УЄФА. Чому?

— Немає у команди стабільності, якої хотілося б бачити. А Кубок УЄФА — не останній турнір. Перше завдання — пройти груповий етап (у ньому "Баєр" зіграв поки що один матч — 1:1  — на виїзді з бельгійським "Брюґґе". — "ГПУ"). Далі плей-оф, де хотілося б затриматися надовше.

Чому "Динамо" та "Шахтар" невдало грають у Лізі чемпіонів?

— "Шахтареві" не щастить. І з "Олімпіакосом", і з "Валенсією" гірники грали непогано. "Динамо" мені просто шкода. Очевидно, що кияни переживають спад. Хоча ім"я команди у Європі залишилося. Цьогоріч динамівці закінчать виступ у Лізі чемпіонів у грудні. Наступного року якийсь реванш "Динамо" у Лізі чемпіонів повинне взяти.

"Баєр" може зіграти з українськими клубами у Кубку УЄФА.

— Я б цього дуже хотів. Кому волів би протистояти? Ну, "Динамо" ми уже викидали з Ліги. Хотів би позмагатися із "Шахтарем". Там виступає мій друг Анатолій Тимощук. Ми ще не грали один проти одного. Толіку пощастило (сміється).

Правда, що ви хочете залишити "Баєр"?

— Так. Мій контракт із леверкузенцями закінчується. Надійшов час спробувати себе в іншому чемпіонаті. Мій менеджер Андрій Головаш веде переговори з клубами, які хочуть бачити Вороніна. Подзвоніть йому.

— У Вороніна є кілька конкретних пропозицій, — сказав Головаш "ГПУ". — Ми визначимося, коли прийде час. Більше нічого не скажу: читаю в Інтернеті українську пресу і бачу, що футболісти самі себе піарять. Не хотів би, щоб до таких належав Воронін.

Як сім"я ставиться до вашого рішення? — останнє запитання до Вороніна.

— (Після паузи.) В Україні про це не писали... Я зараз не живу з сім"єю. Познайомився з іншою дівчиною.

Зараз ви читаєте новину «Воронін хоче залишити "Баєр"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути