пʼятниця, 29 березня 2019 00:25

Усик провів спаринг із Кличком

Олександра Усика визнали найкращим спортсменом 2018-го в рамках церемонії "Людина року". Вона відбулася у столичній Національній опері України. 32-річний абсолютний чемпіон світу серед боксерів-професіоналів переміг у конкурсі чемпіонку світу із дзюдо Дар'ю Білодід та володаря олімпійського "золота-2018" фристайліста Олександра Абраменка.

Боксери не перемагали в цьому конкурсі десять років. 2009-го найкращим став Василь Ломаченко. 2004-го переміг ­Віталій Кличко, за три роки — його брат ­Воло­димир.

Зараз Усик готується до свого 17-го поєдинку. Всі попередні виграв 12 разів нокаутом. Володіє всіма чотирма основними титулами у першій важкій вазі — до 90,7 кг. Наступний бій стане дебютним у надважкій вазі. Він пройде 17 або 18 травня в Чикаго, США. Українець має зустрітися з французом камерунського походження Карлосом Такамом, 38 років. Такам має 36 перемог, 28 нокаутом, п'ять поразок, одну нічию. Принципова згода з цим суперником досягнута, але контракт на бій поки не підписаний.

Минулого тижня Олександр Усик провів спаринг із колишнім дворазовим чемпіоном світу в надважкій вазі Володимиром Кличком, 43 роки. 22 березня опублікував світлину в соцмережі й підписав:

— Дякую за досвід, чемпіоне!

Сам Кличко, очевидно, виходив на ринг не лише допомагати Усику. Спаринг з одним із найсильніших боксерів світу мав на меті оцінити його нинішню форму і переконатися, чи варто повертатися в бокс уже найближчими місяцями. Володимир востаннє проводив бій майже два роки тому — 29 квітня 2017-го програв технічним нокаутом в 11-му раунді британському чемпіонові світу Ентоні Джошуа. Суперник нині володіє трьома поясами.

Зараз ви читаєте новину «Усик провів спаринг із Кличком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути