Ексклюзиви
четвер, 16 липня 2020 06:55

Тренер "Манчестер Юнайтед" розвиває команду

Перерва на карантин пішла "Манчестер Юнайтед" на користь. Уле Ґуннар Сульшер використав цей час для аналізу можливостей, підготовки. Тренеру важливо ­зрозуміти, хто в нього в команді, в що він може грати з цим складом і як використовувати сильні якості наявних футболістів. Сульшер не формував склад, до нього гравці приходили від різних тренерів. Норвежцю тільки потрібно було вивчити краще кожного. Коли ти здатний скласти пазли, з цього може вийти результат.

Будь-яка "зірка" має бути вписана в колективну гру. Поль Поґба тут не ­виняток. Француз — не гравець ­контр­атаки, він любить працювати з м'ячем. Від цього отримує задоволення, це його стихія. В побудові Сульшера він може збалансувати власне его. Відсутність Поґби через травму в більшій частині сезону дала можливість тренеру розподілити функції між іншими гравцями в середині поля. Футболісти стали гармонійніші, ніхто не тягне ковдру на себе. Є можливість проявитися кожному, завдяки цьому команда стала різнобічною.

Лідер — португалець Бруно Фернандеш, який узимку приєднався до команди. Не можу сказати, що в нього було якесь ім'я до переїзду в Англію. Це не був топгравець. Футболіст підійшов, бо Сульшер використовує його сильні якості. Багатьох гравців, яких брали раніше до "МЮ", запрошували за гучне ім'я. Але вони за грою не зовсім відповідали команді. Якщо селекція проводиться розумно, то кожен може себе знайти в тій чи іншій ролі. Навіть колишній футболіст "Шахтаря" Фред себе знайшов у побудові Сульшера, хоча спочатку йому було важко перебудуватися.

Чи зможе "МЮ" наступного сезону наблизитися до "Ліверпуля" та "МС"? Потрібно спочатку в цьому сезоні виконати завдання із виходом до Ліги чемпіонів. Сульшер показує себе тренером, який вміє використовувати час для побудови та розвитку. Якщо команда прогресує з часом, значить головний тренер на своєму місці та якісно робить свою роботу.

Зараз ви читаєте новину «Тренер "Манчестер Юнайтед" розвиває команду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути