понеділок, 26 січня 2009 18:38

Тимощук залишається в "Зеніті" до літа

  Анатолій Тимощук відпочивав на Мальдівських островах 33 дні
Анатолій Тимощук відпочивав на Мальдівських островах 33 дні

Узимку чемпіон Німеччини мюнхенська "Баварія" зробила спробу купити в пітерського "Зеніту" українського півзахисника Анатолія Тимощука. Проте Анатолій, який перейшов до "Зеніту" з донецького "Шахтаря" позаторік у березні, вирішив залишитися в російському клубі. Кореспондент "ГПУ" зателефонував Тимощуку до Арабських Еміратів, де футболіст перебуває на зборах.

— Точно вам кажу: до літа жодних кроків стосовно переходу до "Баварії" не здійснюватиму. Настрій у мене відмінний, відпочив чудово і готовий попрацювати на "Зеніт", — каже "ГПУ" Тимощук.

Вас постійно відправляють у закордонні клуби — "Ювентус", "Баварію", "Севілью". Чого більше в такій інформації — правди чи вигадок?

— Частина достовірності в подібних новинах є, але і "качок" вистачає.

Ваш теперішній контракт із "Зенітом" розрахований до 1 червня 2011 року. Чи обговорюється нині можливість продовження угоди?

— Із президентом Олександром Дюковим ми спілкувалися ще в грудні в Мадриді — напередодні останнього матчу Ліги чемпіонів. Розмова вийшла конструктивною, у 2009 році ніяких нових контактів поки не було.

У 1/16 фіналу Кубка УЄФА "Зеніт" зіграє зі "Штутґартом" — нині 10-ю командою чемпіонату Німеччини, чемпіоном країни-2007. Як розцінюєте шанси команд у цьому протистоянні?

— Вони є в обох команд, але взагалі я не зациклююся на якихось цифрах. "Штутґарт" — серйозна команда, якщо представляє Німеччину — дисциплінована точно.

10–11 лютого збірна України гратиме на Кіпрі товариський турнір. Приїдете до табору команди Михайличенка? "Зеніт" відпустить?

— Що за питання — у мене ніколи не було проблем у цьому плані. Думаю, і нині не виникнуть. Із задоволенням пограв би у збірній.

Відпочивав Тимощук із дружиною Надією, як і торік, на Мальдівських островах, 33 дні. Засмаг так, що має неофіційний титул чемпіона "Зеніту" по засмазі.

Зараз ви читаєте новину «Тимощук залишається в "Зеніті" до літа». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути