Ексклюзиви
четвер, 12 листопада 2020 05:20

Супряга не цінує довіру Луческу

Владислав Супряга — 20-річний гравець, який переживає різні часи. Ходить різними "лісами" у своїй голові. Тому критикувати його треба обережно.

Порівняно з минулим сезоном, нападник став масивніший. Проблема не у вазі, а у зайвій м'язовій масі. Футбол передбачає швидкість. Влада реально "закачали", але нічого не зробили з його "двигуном". Серце потрібно теж пристосовувати до нової маси. Воно постачає організму кров. Якщо маса тіла збільшується, його також потрібно тренувати. Збалансують? Можливо. Але сьогодні Супряга втратив швидкість. Без цього форвард його типу має мало шансів на успіх.

Під час літнього трансферного вікна Супрягу активно "сватали" до італійської "Болоньї". Не можу сказати, що мені подобається робота українських агентів. Часто буває, що замилюють очі, а реальність інша. Зрозуміло, європейські клуби цікавляться та переглядають багато талантів. Цей інтерес може ділитися на зацікавленість, спостереження чи на конкретну необхідність. Коли Влад буде готовий до Італії, тоді його куплять.

Те, що мені в сучасній молоді не подобається зовсім — для них найближча ціль є і фінальною. Граєш за "Динамо" — життя вдалося. Те, що існує життя без "Динамо" чи після "Динамо", мало хто розуміє. Гріє думка про інтерес з Італії. Ти чогось досяг, та це може збити з пантелику. Спортсмени мають розуміти: всі ці перші розмови — аванси. Коли тебе продадуть, тоді можна сказати — я чогось дійсно досяг. Якщо ти далі не працюєш, то нічого не коштуєш і не виправдаєш вкладених у тебе грошей і довіри.

Зараз у Супряги жодної конкуренції. Від цього користі небагато. Є гравці, які потребують довіри й готові за неї віддати все. Не всі футболісти можуть це цінувати. ­Немає конкуренції, не цінує довіри. Це призводить до негативу, який зараз має Влад стосовно себе.

Йому треба пройти цей непростий період. Бо футбольним талантом Супряга не обділений. Здатний стати "зіркою". Але для цього слід працювати так, як це робить Криштіану Роналду у 35 років.

Зараз ви читаєте новину «Супряга не цінує довіру Луческу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути