понеділок, 02 липня 2007 16:26

"Сокіл" розраховує на три-чотири мільйони

Федерація хокею Росії офіційно допустила київський "Сокіл" до участі в турнірі під своєю егідою. Українська команда виступатиме у західній зоні російського чемпіонату вищої ліги.

— В іншому рішенні я не сумнівався, — каже "ГПУ" генеральний директор "Сокола" Василь Фадєєв, 56 років. — Президент російського хокею Владислав Третяк не міг просто так приїхати в Україну, зустрітися з прем"єр-міністром Віктором Януковичем і раптово підкласти нам свиню.

Торішній бюджет "Сокола" становив 500 тисяч доларів. Яким він буде наступного року?

— Не менш ніж 3–4 мільйони доларів. Саме такими сумами оперують середняки російської вищої ліги. Взагалі, нам все одно, скільки команд гратиме у нашій зоні — 14 чи 15. Фінансово ми від цього не потерпаємо.

Правда, що головним спонсором "Сокола" стане "Індустріальний Союз Донбасу"?

— Через два тижні скажу вам точно. Тоді ж стане відомим ім"я нового президента "Сокола".

Прийматимемо суперників у броварському "Терміналі"

Яким буде склад "Сокола" наступного сезону?

— Час іде. Треба діяти. Підписати боєздатних хокеїстів, які поки що сидять без контрактів. Зокрема росіян, білорусів. Поки що не укладений контракт із жодним гравцем. ("Сокіл" хоче взяти голкіпера Ігоря Карпенка, захисників Андрія Срюбка, Артема Остроушка, нападаючого Дмитра Цируля. Гравці збірної України Олександр Матерухін та Олег Шафаренко "Соколу" відмовили. — "ГПУ").

Де "Сокіл" прийматиме суперників?

— Точно не в Києві. Палац спорту наступного сезону нам не зайняти. Там відбуватимуться різноманітні виставки. Столичний спорткомплекс "Авангард" на Мельникова вміщує 700 глядачів. За регламентом, арена має приймати не менш як дві з половиною тисячі глядачів. Гратимемо в броварському "Терміналі". Там 1500 сидячих місць. Установимо ще тисячу сидячих.

Фадєєв каже, що "Сокіл" зобов"язаний буде сплатити гостям проїзд потягом із Москви до Києва. Також поселити їх на чотири дні в готель, який має не менш ніж три зірки. Календар змагань стане відомим у серпні. Команди гратимуть спарені матчі у чотири кола, вісім найкращих потрапляють до плей-офф.

Зараз ви читаєте новину «"Сокіл" розраховує на три-чотири мільйони». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути