понеділок, 05 травня 2008 17:26

"Реал" та "Баварія" виграли національні чемпіонати Іспанії та Німеччини

Автор: фото: reuters/Sergio Perez
  Головний тренер ”Реала” Бернд Шустер очолив мадридський клуб улітку минулого року і одразу привів його до чемпіонського звання. У 2003/04 роках Шустер працював наставником донецького ”Шахтаря”
Головний тренер ”Реала” Бернд Шустер очолив мадридський клуб улітку минулого року і одразу привів його до чемпіонського звання. У 2003/04 роках Шустер працював наставником донецького ”Шахтаря”

Мадридський "Реал" у неділю 31-й раз став чемпіоном Іспанії. Для того щоб стати недосяжною, команді Бернда Шустера достатньо було обіграти на виїзді "Осасуну" — 2:1. У наступному турі, 7 травня, "Реал" прийматиме "Барселону", але цей матч турнірного значення не матиме.

У Німеччині "дубль" зробила "Баварія". Після виграшу національного кубка підопічні Оттмара Хітцфельда перемогли в чемпіонаті, підтвердивши титул після нічиєї з "Вольфсбургом" — 0:0.

"Інтеру" в італійській першості цього зробити поки що не вдалося. Чинний чемпіон країни програв дербі "Мілану" (1:2) і за два тури до фінішу випереджає "Рому" на три очки. Перемога "Мілана" дозволила йому вийти на четверте місце в турнірній таблиці, обійшовши "Фіорентину" на очко.

В англійській прем"єр-лізі "Манчестер Юнайтед" обіграв "Вест Хем" — 4:1. Від результату вчорашньої зустрічі "Ньюкасл" — "Челсі" залежало, чи став "МЮ" чемпіоном, чи команді Алекса Ферґюсона 11 травня треба буде перемагати на виїзді "Віган".

Олег Блохін, 55 років, здобув першу перемогу на посаді наставника "Москви". Команда українського тренера перемогла на виїзді "Спартак" із Нальчика — 3:0.

— Таку команду я приймаю, — заявив після матчу Блохін.

Казанський "Рубін" зазнав першої поразки в чемпіонаті. Вдома команда Курбана Бердиєва поступилася московському "Спартаку" — 0:3. Сергій Ребров вийшов на поле у стартовому складі й зіграв 67 хв.

"Рубін" зберіг лідерство. Він випереджає "Локомотив" на 6 очок. Московське "Динамо" йде третім, відстаючи від казанців на 7 пунктів. У останньому матчі динамівці поступилися "Шиннику" — 0:2, керівництво якого ще до поєдинку звільнило тренера — уродженця Луганська Сергія Юрана.

Зараз ви читаєте новину «"Реал" та "Баварія" виграли національні чемпіонати Іспанії та Німеччини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути