пʼятниця, 15 квітня 2011 03:15

Основними суперниками стануть казахи

Автор: фото: REUTERS/Mike Blake
  Уболівальниця спостерігає за бійкою хокеїстів ”Анахайм Дакс” та ”Нешвілл Предаторс” під час першого матчу чвертьфіналу Західної конференції Кубка Стенлі. Перемогу з рахунком 4:1 на чужому льоду здобули ”хижаки”
Уболівальниця спостерігає за бійкою хокеїстів ”Анахайм Дакс” та ”Нешвілл Предаторс” під час першого матчу чвертьфіналу Західної конференції Кубка Стенлі. Перемогу з рахунком 4:1 на чужому льоду здобули ”хижаки”

Матчем із командою Великої Британії у неділю хокейна збірна України розпочне домашній чемпіонат світу в першій лізі. На льоду спеціально реконструйованого до цієї події київського Палацу спорту українці спробують з четвертої спроби повернутися до елітного дивізіону світового хокею. Основним суперником господарів буде збірна Казахстану. Її основу складають гравці тамтешнього "Бариса" — клубу, що виступає в Континентальній хокейній лізі, найсильнішій у Європі. Очолює команду триразовий олімпійський чемпіон Андрій Хомутов.

Заключний підготовчий збір українці почали 21 березня. Тоді в розташування команди з'їхалися гравці, що встигли завершити клубний сезон. Згодом до них приєдналися хокеїсти київського "Сокола" й донецького "Донбасу", які грали у фіналі чемпіонату України, що завершився перемогою "гірників".

Першу частину зборів у столичному спорткомплексі "Авангард" збірна грала під керівництвом помічників головного тренера, канадця Дейва Льюїса. Дмитро Христич і Юрій Шундров працювали над технічними й тактичними елементами. За фізичну підготовку відповідає співвітчизник Льюїса  Гарнет Браун. Дейв Льюїс приєднався до команди 2 квітня. Основну увагу наставник зосередив на тактиці.

Льюїс має якомога ефективніше використати досвід і майстерність потенційних лідерів, гравців КХЛ Андрія Міхнова з "Нефтехимика" й Костянтина Касянчука з "Трактора".

 

Розклад матчів збірної України

17 квітня (неділя) 20.30 Україна—Велика Британія

18 квітня (понеділок) 20.30 Україна—Литва

20 квітня (середа) 20.30 Україна—Польща

21 квітня (четвер) 20.30 Україна—Естонія

23 квітня (субота) 19.30 Україна—Казахстан

 

Зараз ви читаєте новину «Основними суперниками стануть казахи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути