понеділок, 25 лютого 2008 15:41

Лідер збірної Хорватії може пропустити матч проти України

Лідер збірної Хорватії може пропустити матч проти України

— Порушення було жахливим. Після таких треба відстороняти від футболу довічно, — спересердя кинув головний тренер лондонського "Арсеналу" Арсен Венґер після виїзного матчу його команди проти "Бірмінгема".

Поєдинок завершився внічию — 2:2, а перемога "Манчестер Юнайтед" над "Ньюкаслом" (5:1) дозволила чинному чемпіонові наблизитися до "Арсеналу" на відстань трьох очок. Але найбільше "канонірів" засмутила не втрата перемоги, а страшна травма 25-річного форварда Едуардо. На третій хвилині йому на ліву ногу стрибнув захисник "Бірмінгема" Мартін Тейлор. Гру зупинили на 8 хв. Потерпілому в той самий день зробили операцію. Діагноз — перелом ноги. Тейлор та "Бірмінгем" принесли вибачення нападникові. Термін дискваліфікації захисника ще не визначений.

Едуардо, уродженець Бразилії, прийняв хорватське громадянство і допоміг балканській збірній вийти на Євро-2008. Тепер він точно пропустить цей турнір — точні терміни відновлення ніхто не називає. Лише орієнтовні — від 6 до 9 місяців. 11 жовтня збірна Хорватії  гратиме з Україною матч відбірного турніру Кубка світу-2010. Імовірно, Едуардо — основна ударна сила хорватської команди — його пропустить.

Дебют Андрія Шевченка на реконструйованому стадіоні "Вемблі" в Лондоні відкладено. Шева не потрапив до заявки "Челсі" на фінальний поєдинок Кубка англійської ліги, а його команда поступилася "Тоттенхему" — 1:2.

Удруге поспіль у чемпіонаті Іспанії програв мадридський "Реал". Чемпіон країни поступився вдома "Гетафе" — 0:1, команді, яку раніше тренував нинішній наставник "Реала" Бернд Шустер. "Реал" зберіг лідерство, але випереджає "Барселону" тільки на 2 очки.

Лідер чемпіонату Італії міланський "Інтер" також пригальмував. У Генуї чемпіон країни зіграв унічию — 1:1 із "Сампдорією". "Рома" обіграла "Фіорентину" — 1:0 і відстає на 9 очок. Завтра "Інтер" прийматиме "Рому" в черговому турі.

"Мілан" скористався поразкою "Фіорентини" і, обігравши "Палермо", вийшов на четверте місце. "Ювентус" програв на виїзді "Реджині" — 1:2. Арбітр матчу Дондаріні не дав три пенальті у ворота господарів, а на останній хвилині призначив сумнівний одинадцятиметровий на користь "Реджини". Керівництво "Ювентуса" подало протест на суддівство і вкотре запропонувало запрошувати на матчі іноземних арбітрів.

У чемпіонаті Німеччини "Баварія" звела внічию поєдинок проти "Гамбурга" — 1:1. Результат дозволив мюнхенцям збільшити перевагу над "Вердером" до 4 очок. "Бохум" без Олексія Бєліка, якого на матч не заявили, переміг удома "Ганновер" — 2:1.

Зараз ви читаєте новину «Лідер збірної Хорватії може пропустити матч проти України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути