понеділок, 16 жовтня 2006 17:59

Коломойський прийшов підтримати "Дніпро"

Автор: фото: УНІАН
  Власник дніпропетровського ”Дніпра” Ігор Коломойський проживає у Швейцарії
Власник дніпропетровського ”Дніпра” Ігор Коломойський проживає у Швейцарії

Центральний матч 10-го туру футбольного чемпіонату України відбувся у Дніпропетровську.

"Дніпро" приймало київське "Динамо" і зазнало першої турнірної поразки, поступившись 0:2.

Поєдинок на стадіоні "Метеор" відвідав 42-річний власник "Дніпра" мільярдер Ігор Коломойський.

— Ключові матчі команди в першості України Ігор Валерійович намагається не пропускати, — розповідає "ГПУ" прес-аташе "Дніпра" Вадим Тахтерін, 26 років. — На "Метеор" він завітав удруге поспіль: місяць тому Коломойський був на поєдинку "Дніпро" — "Шахтар". Минулої суботи прийшов у супроводі восьми охоронців.

Під час матчу Коломойський реагує на події стримано, без будь-яких емоцій. Із пресою майже не спілкується. Тільки після гри з "Шахтарем" кинув репортерам кілька слів. Після фіаско від "Динамо" на прохання про інтерв"ю заперечно похитав головою.

Кучму вболівальники вважали нефартовим

Сидів Коломойським у віп-ложі стадіону "Метеор" (від трибун вона відгороджена дверима) поруч із президентом "Динамо" Ігорем Суркісом. Під час поєдинку туди приносили бутерброди, соки та мінеральну воду. Що їв та пив Коломойський, "ГПУ" намагалася з"ясувати у генерального директора "Дніпра" Андрія Стеценка, 40 років.

— Ну был Коломойский на матче, ну и что? — ображено відповідає Стеценко. — Вы что, папарацци из меня сделать хотите?

Минулого року "Дніпро" грав у груповому турнірі Кубка УЄФА. На домашніх поєдинках клубу Коломойський, який проживає у Швейцарії, не був, зате приїхав підтримати команду до англійського Мідлсбро. Присутність господаря тоді не допомогла "Дніпру" — гості програли 0:3.

Із українських олігархів на футбол постійно ходить президент "Шахтаря" Ринат Ахметов. Щоправда, 10 серпня 2005 року, у скрутні для нього політичні часи, Ахметов не прийшов на поєдинок кваліфікації Ліги чемпіонів "Шахтар" — "Інтер". Тоді він перебував у Монако. Зате прибув до Мілана на повторну зустріч.

Екс-президенти України, Леонід Кравчук та Леонід Кучма, на стадіоні часті гості. Останнього уболівальники вважали нефартовим: за його присутності збірна України та київське "Динамо" програвали вирішальні матчі.

Віктор Ющенко на футболі був двічі. 30 березня 2005-го року він прийшов на поєдинок Україна — Данія і сидів поруч із Андрієм Шевченком, а 1-го липня цього року стежив за чвертьфінальним матчем Кубка світу Італія — Україна з трибуни стадіону АОЛ у Гамбурзі.

Зараз ви читаєте новину «Коломойський прийшов підтримати "Дніпро"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути