пʼятниця, 15 червня 2018 06:00

Кого бракуватиме на Кубку світу‑2018

1. Гарет Бейл, 28 років, нападаючий, Вельс

Футболіст, який забив два вирішальні м'ячі у фінальному матчі Ліги чемпіонів-2018, пропустить турнір. Його збірна, півфіналіст Євро-2016, туди не потрапила.

2. Джанлуїджі Буффон, 40 років, воротар, Італія

Чемпіон світу-2006, планував зіграти на шостому світовому турнірі, але збірна Італії поступилася Швеції у стикових поєдинках.

3. Лерой Сане, 22 роки, нападаючий

Один із провідних гравців "Манчестер Сіті" за збірну грає слабко. Тому тренер Йоахім Льов, чемпіон світу-2014, ухвалив рішення не брати Сане на турнір.

4. Раджа Наїнголлан, 30 років, півзахисник, Бельгія

Теж не поїде на Кубок через тренерське рішення. Роберто Мартінес не взяв гравця, який міг погано впливати на атмосферу в команді. Бельгія має таку кількість "зірок", що відсутність Наїнголлана не повинна позначитися — тим більше, клубний сезон у нього слабший за попередні. Але якщо команда Мартінеса виступить невдало, іспанському фахівцеві неодмінно пригадають відсутність Наїнголлана.

5. Арієн Роббен, 34 роки, нападаючий, Нідерланди

Віце-чемпіон світу-2010, головний невдаха фінального матчу того турніру. На великих змаганнях для збірних грає з 2004-го, але останні два змушений пропустити — Нідерланди не потрапили ані на Євро-2016, ані на Кубок світу-2018. Капітан збірної, один із найсильніших флангових нападаючих світу, після цього вирішив закінчити кар'єру в національній команді.

Зараз ви читаєте новину «Кого бракуватиме на Кубку світу‑2018». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути