пʼятниця, 22 лютого 2019 05:10

Кияни забили тричі італійському гранду

Київське "Динамо" вдома обіграло італійський "Ювентус" — 3:0 у 1/16 фіналу Ліги чемпіонів. Протистояння складалося з одної гри, тому динамівці вийшли до 1/8 фіналу.

Кияни могли завершувати гру з більшим рахунком. На заваді стала погана реалізація ­моментів і сильна гра капітана гостей голкіпера 19-річного Лоренцо Лорія.

Тренер "Динамо" Ігор Костюк повністю переграв візаві Франческо Бальдіні. Динамівці завдяки високому пресингу суперника раз за разом змушували помилятися однолітків з Італії.

Несподіванкою став вихід у середині поля 18-річного Артура Ващишина замість Вікентія Волошина, 17 років. Річ у тому, що Волошин більше орієнтований на атаку, не такий сильний у фізичних єдиноборствах і грі на оборону. Ващишин завдяки своїй працездатності допоміг "Динамо" виграти середину поля. Саме Артур поклав початок розгрому "Ювентуса", забивши перший м'яч.

Сильну гру повів опорний півзахисник "Динамо" 19-річний Богдан Білошевський. Гості лічені рази доходили до воріт Руслана Нещерета, 17 років. Фактично за всю гру не створили нічого біля динамівських воріт. Більшість атак "Ювентуса" завершувалися в середині поля.

Активні були фланги киян. 17-річний Артем Шулянський і 18-річний Георгій Цитаїшвілі постійно залишали своїх опікунів за спиною. Цитаїшвілі в першому таймі стримати взагалі було неможливо.

Великою проблемою для Ігоря Костюка залишається позиція форварда. 18-річний Євген Ісаєнко поки що має не найкращі кондиції, бо пропустив частину осінніх матчів і не проходив повноцінну підготовку із командою до другої частини сезону. Владиславу Ванату тільки нещодавно виповнилося 17. Він ще не готовий до матчів такого рівня.

Жеребкування наступного раунду відбудеться 22 лютого. Переможця пари теж визначать з одного матчу.

Зараз ви читаєте новину «Кияни забили тричі італійському гранду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути