пʼятниця, 20 квітня 2018 07:25

Герой матчу з "Шахтарем" потрапив до столиці випадково

Єдиний м'яч у матчі "Шахтар" — "Динамо" провів центральний півзахисник 20-річний Володимир Шепелєв. У поєдинку він діяв на позиції під нападаючим.

Вихованець одеського футболу. Був у системі місцевого "Чорноморця". Але в 12 років перейшов до академії "Динамо".

— Шепелєв виокремлювався ще на юнацькому рівні, був один із лідерів футбольної школи. Конкретної позиції на полі не мав. У такому віці відбувається пошук оптимального місця на полі, де молодий футболіст може показати свої найкращі якості. Одного разу не потрапив на юнацький турнір. Не опустив руки, довів усім, що це була помилка. Одні діти після такого закриваються або йдуть із футболу. А Шепелєв сприйняв це як виклик, — каже тодішній директор академії " Чорноморця" 58-річний Леонід Куванджі.

У Києві Шепелєв грав спочатку в академії "Динамо". 1997 рік народження був талановитий. Саме в цій команді виступав Віктор Циганков, Богдан Михайличенко, Олександр Тимчик, Володимир Маханьков. Крок за кроком Володимир йшов із одної вікової команди до іншої. Грав у юнацькій Лізі чемпіонів, в дублі "Динамо".

— Він потрапив до "Динамо" майже випадково, — говорить ­50-річний Павло Кікоть, перший тренер гравця в академії "Динамо". — До мене зателефонував батько одного хлопця щодо перегляду. Попросив узяти із собою синового друга. Цим другом був Шепелєв. Володя — хлопець із характером, із внутрішнім стержнем. Завжди намагається виконувати все, що просить тренер. Старанний гравець. Це стосується не тільки ігор, але і тренувань. Усі свої недоліки компенсував працездатністю. Готовий був працювати 24 години на добу, прислухаючись до зауважень і порад тренера. Не можна сказати, що Шепелєв якось виокремлювався. Були хлопці швидші, технічніші, фізично сильніші за нього, але Володя ніколи не пас задніх.

Зараз ви читаєте новину «Герой матчу з "Шахтарем" потрапив до столиці випадково». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути