Ексклюзиви
пʼятниця, 11 березня 2011 06:15

Дзінзірук зустрінеться з Мартінесом

Автор: фото з сайта www.novostey.com
  Сергій Дзінзірук має 37 перемог у професійній кар’єрі
Сергій Дзінзірук має 37 перемог у професійній кар’єрі

У ніч проти неділі, з 12 на 13 березня, чемпіон світу за версією WBO у першій середній вазі українець 35-річний Сергій Дзінзірук — 37 перемог, 23 нокаути, нуль поразок і нічиїх — зустрінеться з почесним чемпіоном WBC, кращим боксером минулого року за версією Всесвітньої боксерської ради, аргентинцем 36-річним Серхіо Мартінесом — 46 перемог, 25 нокаутів, дві поразки, дві нічиї.

Суперники позмагаються за вакантний "діамантовий" пояс чемпіона світу за версією WBC у середній вазі. Їхній бій стане центральною подією вечора боксу в Машантукеті, США, його транслюватиме канал НВО.

Серед недоліків українського чемпіона — великі паузи в кар'єрі. За останні два роки він лише раз виходив у ринг — у травні минулого року переміг технічним нокаутом в 10-му раунді австралійця Даніеля Доусона. Натомість Мартінес провів чотири поєдинки за останні два роки проти серйозних бійців. Остання перемога нокаутом у другому раунді над Полом Вільямсом підняла Серхіо на третє-четверте місце в рейтингу кращих боксерів світу незалежно від вагової категорії.

Дзінзірук на 5 см вищий за Мартінеса: 183 см проти 178. Проте аргентинець значно переважає в розмаху рук — 193 см проти 173. Обидва суперники — шульги.

— У боях, коли зустрічаються два шульги, часто бокс буває не дуже красивий, але ймовірність нокаутів більша ніж зазвичай, — каже "ГПУ" боксерський тренер із Мінська Сергій Питалєв, 37 років. — Дзінзірук володіє величезним аматорським досвідом і очевидно більшою технічною оснащеністю. Мартінес же хлопець ударний, але щоб ударити, потрібно підійти. Козирі Сергія в роботі на випередження і швидких виходах з атак, або нав'язуванні метушні після своїх контрдій. Натомість аргентинець швидше за все зробить ставку на міць ударів і тиск. Сергієві, щоб перебоксувати суперника, необхідна потужна фізична підготовка. У Серхіо перебоксувати Дзінзірука навряд чи вийде, а от позбавити сил за рахунок потужного тиску — є варіанти. У букмекерів Мартінес має перевагу, але, я думаю, що шанси 50 на 50.

Зараз ви читаєте новину «Дзінзірук зустрінеться з Мартінесом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути