вівторок, 17 серпня 2010 01:52

"Динамо" програло у Полтаві

Київське "Динамо" вперше пропустило три голи за часів головного тренера Валерія Газзаєва. Минулої суботи віце-чемпіони України поступилися у Полтаві місцевій "Ворсклі" — 1:3.

Приїзд київської команди великого ажіотажу у Полтаві не викликав. У місті немає афіш, які б анонсували прийдешній поєдинок. Про нього майже не говорять уболівальники. Тільки на пляжі зустрічаємо людину, яка сама з нами заводить розмову про гру.

— Не сумніваюся, що "Динамо" переможе — 3:0 чи 3:1, — каже 20-річний Андрій, студент місцевого педуніверситету.

Російські тренери "Динамо" не вигравали у Полтаві. Позаторік Юрій Сьомін зіграв тут 2:2. А минулого сезону Валерій Газзаєв втратив перші очки — 1:1.

"Динамо" прибуло до Полтави в обмеженому складі. Капітана — Андрія Шевченка — не було навіть на лаві запасних: проходив чергову терапію спини у Мюнхені. Оборонця Тараса Михалика та півзахисника Романа Єрьоменка Газзаєв притримав на лаві запасних, надавши їм можливість відпочинку перед єврокубковим поєдинком проти нідерландського "Аяксу". Зате вперше зі стартових хвилин з"являється правофланговий Олег Гусєв. Михалика у захисті замінює бразилець Леандро Алмейда, а зліва замість Андрія Ярмоленка у півзахисті до перерви грає Бадр Ель Каддурі. Єдиного форварда — Артема Мілевського — підтримують Факундо Бертольо і Денис Гармаш.

"Бразильський" варіант захисту "Динамо" знову не вражає. До перерви у "Ворскли" був один момент — Данило Силва дав суперникові прострілити, а Леандро Алмейда — вдарити. "Динамівці" м"яч контролюють більше, але комбінаційна гра у них не виходить — Мілевський виявляється "відрізаним" від лінії півзахисту, Каддурі — малоефективним, Гусєв перебуває не у найкращій формі — втратив різкість і швидкість. Гармаш знітився після того, як кілька разів отримав по ногах і почав заграватися. Краще виглядає Бертольо — часто бере гру на себе, але обігратися південноамериканцю ні з ким. Під кінець матчу тендітний аргентинець здав фізично, але Газзаєв із замінами не поспішав.

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" програло у Полтаві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути