Ексклюзиви
понеділок, 11 лютого 2008 17:03

Бєлік зіграв п"ять хвилин за "Бохум"

Найближчим часом нам варто придивитися до німецького "Бохума". Минулої неділі у складі цієї команди на поле вийшов колишній форвард донецького "Шахтаря" Олексій Бєлік. Щоправда, наш посланець зіграв лише останні п"ять хвилин і не вплинув на підсумок поєдинку своєї команди з "Енергі" із Котбуса. Він завершився внічию 3:3 і дозволив "Бохуму" утриматися на одинадцятій сходинці таблиці. У центральному матчі туру між "Баварією" та "Вердером" також була нічия 1:1. Забивали у грі німецьких лідерів бразильці — Зе Роберто та Дієго. Мюнхенці випереджають команду із Бремена на три очки.

Центральний матч туру в англійській прем"єр-лізі між "Челсі" та "Ліверпулем" закінчився без забитих м"ячів. У складі лондонців були відсутні два із трьох ключових гравців, які становлять їхню ігрову вісь, — захисник Джон Террі і нападник Дідьє Дроґба. А сам Франк Лампард не зміг нічого вдіяти у центрі півзахисту проти Стівена Джерарда з "Ліверпуля". Стіві зробив усе для перемоги своєї команди. Але його блискучі передачі не реалізували нападники. Ще одним центральним матчем туру вважався поєдинок між манчестерськими "Юнайтед" і "Сіті". Він припав на день п"ятдесятиліття трагічної загибелі гравців "Юнайтед" в авіакатастрофі. "Сіті" переміг 2:1. Таким чином, лондонський "Арсенал" залишається на першому місці, "Манчестер Юнайтед" — другий, "Челсі" — третій.

Завтра "Зеніт" Анатолія Тимощука зіграє у Кубку УЄФА

Ніщо не загрожувало лідерам і у чемпіонаті Італії. Могутній нині міланський "Інтер" виграв у "Катаньї" 2:0 і випереджає "Рому" на вісім очок. "Ювентус" на чужому полі здолав "Удінезе" 2:1 і тримає третю сходинку таблиці. Улюблений ще донедавна чи не всіма українцями "Мілан" обіграв "Сієну" 1:0. За відсутності 18-річного бразильця Пато переможний м"яч забив юний італієць Альберто Палоскі. Якщо завтра наші колишні кумири подолають у відкладеному матчі "Ліворно", то вийдуть на четверте "лігочемпіонівське" місце.

Лідер чемпіонату Іспанії мадридський "Реал" переміг середнячка "Реал" із Вальядоліда з непристойним рахунком 7:0. У той же день "Барселона" зіграла унічию із "Севільєю" і тепер відстає від "Реала" на вісім очок. А третім іде "Вільярреал". Команда цього містечка завтра прийматиме у грі Кубка УЄФА чемпіона Росії пітерський "Зеніт", за який виступає українець Анатолій Тимощук.

Наступної суботи ми знову слідкуватимемо за німецьким "Бохумом" — єдиним клубом у провідних європейських чемпіонатах, де матимемо шанс побачити українця.

Зараз ви читаєте новину «Бєлік зіграв п"ять хвилин за "Бохум"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути