середа, 14 березня 2007 16:32

Буффона продадуть за 120 мільйонів

Голкіпер туринського "Ювентуса" та збірної Італії Джанлуїджі Буффон, 29 років, улітку залишить клуб. Він давно заявив про свій намір дограти цей сезон із нинішнім клубом у серії "В". Після цього вважатиме свою місію в "Ювентусі" виконаною.

Буффон має чинний контракт із найтитулованішим клубом Італії (27 перемог у місцевому чемпіонаті) до 2010 року. Керівництво "Ювентуса" готове відпустити найкращого воротаря світу за $120 млн. Можливості щодо придбання Джанлуїджі розглядає керівництво італійського "Мілана", незважаючи на недавнє продовження угоди з бразильським воротарем Діда. Також на голкіпера націлюється англійський "Манчестер Юнайтед", шукаючи заміну 37-річному нідерландцю Едвінові ван дер Сару.

Буффон перейшов до "Ювентуса" влітку 2001-го. До того він 6 років виступав за "Парму", яка продала його туринцям за $48 млн. Спортсмен брав участь у двох Кубках світу, торік виграв Мундіаль. В опитуванні на визначення найкращого футболіста Європи 2006-го посів друге місце.

Зараз ви читаєте новину «Буффона продадуть за 120 мільйонів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути