вівторок, 22 квітня 2008 15:47

Богданов готовий очолити нашу хокейну збірну

Збірна України не змогла пробитися до еліти світового хокею. Підопічні Володимира Голубовича посіли друге місце на чемпіонаті світу в групі "В". Турнір завершився в суботу в Японії.  Українці перемогли збірні Хорватії, Естонії, Литви та Японії (господарів — у серії післяматчевих булітів), але поступилися угорцям у вирішальному матчі — 2:4.

Кореспондент "ГПУ" попросив прокоментувати виступ українських хокеїстів колишнього тренера вітчизняної національної команди Анатолія Богданова, 60 років.

— Результат закономірний, — каже він. — Я не побачив у діях наших хокеїстів розумної організації гри. Вхід у зону суперника був примітивним — вкидали туди шайбу, не намагаючись за неї боротися. Невміло діяли в обороні, часто порушуючи правила й граючи в меншості. Перед вильотом до Японії команда провела збори в Києві та Хабаровську. Фізичні кондиції не підтягнули — основні суперники, японці та угорці, нас просто перебігали.

Сьогодні керівники вітчизняної хокейної федерації вирішуватимуть, чи залишати Володимира Голубовича на посаді головного тренера збірної України.

— Тренер має відповідати за свою роботу — це загальновідомо, — продовжує Богданов. — Переконаний, що запрошувати канадського фахівця необов"язково. Торік була інформація, що очолити збірну може Дон Кінг. Неправда: ніхто до нього не звертався. Це сам Кінг мені сказав.

Тактично заокеанські тренери не кращі за наших. Просто вони краще керують грою в її ході, сміливіше роблять перестановки в ланках.

Богданов готовий знову очолити збірну України.

— Ніколи цього не приховував. Можу постійно жити в Києві, а не у Фінляндії. Це не проблема.

Зараз ви читаєте новину «Богданов готовий очолити нашу хокейну збірну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути