четвер, 30 серпня 2007 17:42

Янукович зняв краватку, Ахметов зірвав голос

— Упевнений, що переможемо, але не впевнені, що вийдемо до Ліги чемпіонів, — каже 25-річний Вадим. Він приїхав на матч "Шахтар" — "Зальцбург" із Маріуполя. — Швидше за все, "Шахтар" хоча б один м"яч пропустить, але чи заб"є три — питання.

Погода в день матчу змилостивилася. Замість сорокаградусної спеки, що панувала в Донецьку впродовж місяця, минулого вівторка було лише +25°С.

Хоча попітніти все ж таки довелося — матч видався з розряду "валідольних". Радість торсиди гостей у особі групи представників зарубіжних ЗМІ з часом перекочувала до їхніх українських колег. Ревіння донецьких уболівальників остаточно поглинуло поодинокі барабани приїжджих фанів.

"Гірники" перемогли, й далі були лише позитивні емоції. І прем"єр-міністр України Віктор Янукович, який відступив від етикету й після матчу зняв краватку, і президент Ринат Ахметов, який зірвав голос, перетворилися на півтори години на звичайних уболівальників.

Перед стадіоном до і після матчу — не проштовхнешся. Найяскравіша картина святкування: біля сусіднього з ареною супермаркету, прямо на капоті дорогого "мерседеса", солідні на вигляд люди розпивають коньяк "Хеннессі". Їм можна було зайти до ресторану, але залишати атмосферу загальної радості не хотілося.

Зараз ви читаєте новину «Янукович зняв краватку, Ахметов зірвав голос». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути