пʼятниця, 05 листопада 2010 09:19

"Севілья" відвантажила "Карпатам" чотири "сухих" м'ячі

"Севілья" відвантажила "Карпатам" чотири "сухих" м'ячі

Львівські "Карпати" з рахунком 0:4 програли іспанській "Севільї" у матчі четвертого туру групового раунду Ліги Європи. Ця поразка стала для української команди четвертим поспіль, і "Карпати" втратили шанси на вихід в плей-офф.

"Севілья" не стала відкладати справу в довгий ящик і повела в рахунку вже на 9-й хвилині гри. Тубіч помилився у своєму штрафному, віддав м'яч Негредо, а той навісив на голову Альфаро, якому залишалося лише не промахнутися з кількох метрів. Після забитого м'яча іспанці і не думали збавляти оберти, і до середини першого тайму львів'яни толком навіть не переходили центр поля.

Перша небезпечна атака вдалася лише на 24-й хвилині. Худоб'як праворуч віддав у штрафний на Гурулі, той від лицьової лінії відпасував на Кожанова, який елегантно пропустив м'яч, але набігаючий ззаду Голодюк пробив у захисника.

Втім, це був лише одиничний епізод. Іспанці продовжували пресингувати суперника, змушуючи львів'ян помилятися, і подвоїли рахунок на 31-й хвилині. Чигаріні виконав штрафний метрів з 20-ти і від поперечини забив м'яч у сітку воріт Тлумака.

Перед самою перервою "Севілья" довела рахунок до розгромного. "Карпати" пропустили чергову швидку атаку: Негредо з лінії штрафного пробив у поперечину, а першим на добиванні виявився Альфаро.

Другий тайм розпочався з четвертого голу в ворота Тлумака. Хосе Карлос в оточенні трьох захисників спокійно змістився з лівого флангу в центр і пробив у нижній кут, Тлумак відбив м'яч, але прямо на ногу Негредо, який чітко розібрався в ситуації.

На цьому матч фактично можна було завершувати, тому що "Севілья" фактично перестала грати, а "Карпати" просто не могли переграти більш висококласних суперників. Шанс скоротити рахунок в матчі втратив Зеньов, який з лінії воротарського головою пробив повз ворота. А вже в доданий час Федецький з кількох метрів влучив у поперечину.

Наступний матч у Лізі Європи "Карпати" знову зіграють на виїзді 2 грудня проти дортмундської "Боруссії".

Ліга Європи. 4 тур. Група J

Севілья - Карпати-4:0 (3:0, 1:0)

Голи: 1:0 - Альфаро (9), 2:0 - Чигаріні (31), 3:0 - Альфаро (42), 4:0 - А. Негредо (51).

Севілья: Варас, Конко, Ескюде, М. Касерес, Ф. Наварро (Дабо, 46), Зокора, Чигаріні (Ромарик, 75), Альфаро, да Сілва, Капель (Перотті, 60), А. Негредо.

Карпати ": Тлумак, Федецький, Тубіч, Мілошевич, Авелар, Худоб'як, Годвін, Голодюк, Гурулі (Ткачук, 40), Кузнецов (Зеньов, 62), Кожанов (Кополовець, 69).

Попередження: Федецький (26).

За матеріалами news.liga.net

Зараз ви читаєте новину «"Севілья" відвантажила "Карпатам" чотири "сухих" м'ячі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути