четвер, 04 листопада 2010 12:13

Букмекери пророкують перемогу лише одній українській команді у Лізі Європи

Букмекери пророкують перемогу лише одній українській команді у Лізі Європи
Київське "Динамо" є фаворитом у матчі четвертого туру групового раунду Ліги Европи-2010/2011 проти голландського "Алкмаар" за версією авторитетної букмекерської контори "William Hill".

На перемогу української команди ставки приймаються як 1,53 до 1 (чим менший коефіцієнт, тим більша ймовірність події), а перемога голландців оцінюється коефіцієнтом 7,00 до 1. Нічийний результат - 3,75 до 1.

Не вірять букмекери в успіх харківського "Металіста" у грі з "Сампдорією", приймаючи ставки на перемогу команди Мирона Маркевича з коефіцієнтом 4,50 до 1, у той час як виграш італійців бачиться їм більш вірогідним - 1,83 до 1. Нічийний результат - 3,40 до 1.

"Карпатам" вже традиційно пророкують фіаско на цей раз у виїзному матчі з "Севільєю". На перемогу іспанців ставки приймаються як 1,22 до 1, тоді як успіх львів'ян оцінюється коефіцієнтом 13,00 до 1. Нічия - 6,00 до 1.

Нагадаємо, матч "Динамо" - "Алкмаар" відбудеться сьогодні о 20:00, пряма трансляція на "ICTV". О 22:05 в Генуї почнуть свій матч "Сампдорія" і "Металіст" (ТК "Футбол"), в цей же час в Іспанії вийдуть на поле "Севілья" і "Карпати" ("ICTV").

За матеріалами Liga.net
Зараз ви читаєте новину «Букмекери пророкують перемогу лише одній українській команді у Лізі Європи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути