субота, 23 жовтня 2010 12:43

"Карпати" не справили враження аутсайдера - іноземні ЗМІ про наші клуби у ЛЄ

"Карпати" не справили враження аутсайдера - іноземні ЗМІ про наші клуби у ЛЄ
Позавчора в рамках 3-го туру групового турніру Ліги Європи відбулося три матчі за участю українських команд: "Динамо" обіграло на виїзді голландський "АЗ" - 2:1, "Металіст" на своєму полі домігся перемоги над італійською "Сампдорією" - 2:1, а "Карпати" поступилися у Львові іспанській "Севільї" - 0:1.

Вашій увазі найцікавіші витримки з учорашніх ранкових газет Італії, Голландії та Іспанії про згадані поєдинки, які наводить видання "КОМАНДА".

Corriere dello Sport (Італія): "Сампдорія" - унікальна команда. Вона показує гарний футбол, багато атакує, створює достатню кількість моментів, але все одно не може досягти перемоги. Вже кому-кому, а "Металісту" приїжджі футболісти поступилися тільки в одному показнику - забитих м'ячах. Початок зустрічі не віщував підопічним Ді Карло біди. А потім - як відрізало. Залишається сподіватися, що до звітного двобою генуезці усвідомлять всі свої помилки".

Gazzetta dello Sport (Італія): "По перших хвилинах матчу здавалося, що три очки дістануться "Сампі" малою кров'ю. Команда Ді Карло показувала гарний футбол і цілком закономірно відкрила рахунок у зустрічі. Але потім футболістів наче підмінили. Звичайно, можна все списати на те, що тренерський штаб дав відпочити ряду провідних гравців напередодні важливого поєдинку з "Інтером". Однак виправданням це служити не може. Надто вже рано гості повірили у свою перемогу".

AD (Голландія): "Давня хвороба АЗа - програвати, маючи купу гольових моментів. Що в національному чемпіонаті, що на європейській арені команда Вербека грає просто здорово. Але от з реалізацією треба щось робити. У програші господарі можуть звинувачувати тільки себе. Дві помилки в обороні призвели до двох пропущених м'ячів. Попереду ж, як звичайно, створено було чимало, але футболісти били куди завгодно, тільки не у ворота. Як підсумок, після трьох матчів групового раунду - лише три набраних очка. І вихід АЗа у весняну стадію турніру знаходиться під великим питанням".

De Telegraaf (Голландія): "Господарів згубили дурні помилки. Причому не заладилося у АЗа з самого початку зустрічі. Тепер Вербеку необхідно замислитися над грою своїх підопічних. В іншому випадку з надіями на вихід до плей-офф доведеться розпрощатися. Зараз можна багато говорити про те, що в другому таймі наша команда домінувала, була близька до того, щоб зрівняти рахунок. Але підсумок невтішний - друга поразка поспіль і поки лише третє місце в групі".

Diario De Sevilla (Іспанія): "Карпати" є аутсайдером групи J. Але жодній команді у Львові легко не було. Так сталося і цього разу. Господарі діяли дуже збалансовано і не дозволяли опонентам дихати вільно. Але в підсумку три важливих очки вирушили до Севільї. Хоча гра нашого клубу, будемо чесні, поки що далека від ідеалу".

Магса (Іспанія): "Зустріч вийшла дуже нервовою. Але головне - це перемога, причому цілком заслужена. Тепер перешкодити севільцям вийти з групи можуть тільки вони самі. "Карпати" ж не справили враження аутсайдера. Львівська команда діяла дуже грамотно, і лише відсутність успіху і необхідного в таких матчах досвіду не дозволило їй розжитися першими очками в Лізі Європи".
За матеріалами Динамо Киев от Шурика
Зараз ви читаєте новину «"Карпати" не справили враження аутсайдера - іноземні ЗМІ про наші клуби у ЛЄ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути