пʼятниця, 05 листопада 2010 09:05

"Сампдорія" і "Металіст" розійшлися без забитих м'ячів

"Сампдорія" і "Металіст" розійшлися без забитих м'ячів

Харківський "Металіст" зіграв внічию 0:0 з генуезькою "Сампдорією" у матчі четвертого туру групового раунду Ліги Європи. Команда Мирона Маркевича набрала сім очок і посідає друге місце в групі I.

У порівнянні з матчем двотижневої давності М. Маркевич зробив дві заміни в основному складі: Вільягра замінив Пшеничних, а замість дискваліфікованого Тайсона вийшов Олійник. "Сампдорія" ж грала без голкіпера Курчі та лідерів атаки Пацціні і Кассано.

Перший небезпечний момент у матчі створили господарі поля після помилки захисника харків'ян Обрадовича. Але Вільягра підстрахував свого партнера і перешкодив Поцці розстріляти Дишленковича. "Металіст" відповів дальнім ударом Олійника та моментом Бордіяна, який не зумів як слід пробити метрів з 11.

Італійці створили два найнебезпечніших моменту в середині першого тайму. Спочатку Вільягра виніс м'яч з лінії воріт після того як Дишленкович помилився на виході, а потім вже Папа Гуйє врятував свою команду після красивого удару Губерта. До перерви забитих голів глядачі так і не побачили.

У другому таймі команди грали набагато акуратніше, було багато боротьби в центрі поля, але по-справжньому небезпечних моментів біля воріт обох команд не виникало хвилини до 70-ї. Лише тоді італійці активізувалися, адже нічия їх ніяк не влаштовувала. Спочатку Паломбо перевірив Дишленковича далеким ударом, але голкіпер був на сторожі. Потім Поцці пробивав головою, і м'яч пройшов поряд зі штангою. Пацціні бив з лінії штрафної в нижній кут, але знову наш голкіпер виручив.

На останніх хвилинах поєдинку гравці "Металіста" вже не соромлячись грали на відбій і у результаті добилися важливої виїзної нічиєї.

Наступний матч у Лізі Європи "Металіст" зіграє в Харкові 1 грудня проти аутсайдера групи - угорського "Дебрецена".

Ліга Європи, група I

"Сампдорія" - "Металіст" - 0:0

"Сампдорія": Да Коста, Гасталделло, Вольта, Каччьяторе, Паломбо, Циглер, Дессена, Губерта (Коман, 72), Полі (Манніні, 62), Поцці, Марілунго (Пацціні, 62).

"Металіст": Дишленкович, Обрадович, Вільягра (Шелаєв, 74), Фініньо, Бордіян, Гуйє, Валяєв, Едмар, Олійник (Воробей, 87), Клейтон, Девич (Романчук, 63).

Попередження: Гасталделло, 41 - Гуйє, 44, Дишленкович, 90.

За матеріалами news.liga.net

Зараз ви читаєте новину «"Сампдорія" і "Металіст" розійшлися без забитих м'ячів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути