понеділок, 25 жовтня 2010 12:02

Суперник "Металіста" в єврокубках забив 10 голів за один матч

Суперник "Металіста" в єврокубках забив 10 голів за один матч

Ейндховенський ПСВ, який є суперником харківського "Металіста" в груповому турнірі Ліги Європи розгромив з рахунком 10:0 роттердамський "Фейенорд" у матчі 10-го туру чемпіонату Голландії з футболу, який відбувся 24 жовтня. Хет-тріком у складі переможців відзначився Джонатан Рейс, по два голи забили Балаш Джуджак і Джермейн Ленс. По разу відзначилися Орландо Енгелар і Ола Тойвонен, а Бруно Мартенс Інді забив гол у свої ворота.

Поразка від ПСВ стало найбільшою для "Фейенорда" за всю історію виступів клубу у вищому дивізіоні першості країни. Що стосується клубу з Ейндховена, то раніше він вже двічі забивав по 10 голів за матч - в 1973 році в матчі з "Гоу Ехед Іглс" і в 1998 році в грі з "Волендамом".

10 голів у матчі ПСВ - "Фейенорд" були забиті в період з 24-ї по 87-му хвилину. Рахунок відкрив Рейс на 24-й хвилині, а через 10 хвилин "Фейенорд" залишився в меншості після вилучення Кельвіна Лердама. До закінчення першого тайму ПСВ забив тільки один гол, а в другій половині зустрічі м'яч побував у воротах роттердамського клубу вісім разів.

У чемпіонаті Голландії сезону-2010/11 ПСВ лідирує, набравши 24 очки в 10 матчах. "Фейенорд", який набрав вісім очок, займає 15-е місце.

За матеріалами Лента.ру

Зараз ви читаєте новину «Суперник "Металіста" в єврокубках забив 10 голів за один матч». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути