Ексклюзиви
пʼятниця, 08 жовтня 2010 11:56

Яковенко налаштовує "молодіжку" лише на перемогу в матчі з Нідерландами

Яковенко налаштовує "молодіжку" лише на перемогу в матчі з Нідерландами
У п'ятницю, 9 жовтня, в Роттердамі молодіжна збірна України проведе проти "молодіжки" Нідерландів перший стиковий матч відбірного циклу Євро-2011 (U-21) за право виступати у фінальній частині європейської першості (матч-відповідь відбудеться в найближчий вівторок у Києві). Напередодні цього поєдинку головний тренер української команди Павло Яковенко розповів про те, який результат влаштує його команду в першій зустрічі з голландцями, а також поділився своєю думкою про суперника.

"В цілому, наші гравці в непоганому функціональному стані, - цитує Яковенка офіційний сайт УЄФА. - Звичайно, певна втома накопичилася, особливо в учасників єврокубків. Ще й "Шахтар" з "Динамо" провели третього жовтня виснажливий матч у чемпіонаті України. Втім, у нас було щонайменше п'ять днів до першої гри з голландцями, щоб привести команду в належні кондиції. Немає проблем і в психологічному плані. Хлопці почуваються впевнено і просто рвуться в бій. Говорити команді, що нас влаштує і нічия - це неправильно, тому я завжди налаштовую хлопців лише на перемогу. Звичайно, у футболі всяке трапляється, проте ми їдемо у Роттердам вигравати!".

"Що стосується нашого суперника, то голландці демонструють швидку комбінаційну гру і мають дуже технічних виконавців, - додав наставник української "молодіжки". - Ми переглянули кілька їхніх матчів і ще раз переконалися, що доведеться грати з дуже сильною командою. Особливо варто відзначити лінію атаки, де виділяються Люк де Йонг і Ріки ван Волфсвінкел ... Та й взагалі, у них є п'ять-шість дуже хороших гравців атакуючого плану".

Додамо, що під питанням участь у завтрашньому матчі одного з лідерів збірної України, атакуючого півзахисника "Дніпра" Євгена Коноплянки, а також захисника "Ворскли" Євгена Селіна.
За матеріалами Динамо Киев от Шурика
Зараз ви читаєте новину «Яковенко налаштовує "молодіжку" лише на перемогу в матчі з Нідерландами ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути