Ексклюзиви
субота, 02 жовтня 2010 11:14

Яковенко назвав склад "молодіжки" на матчі з Нідерландами

Яковенко назвав склад "молодіжки" на матчі з Нідерландами
Наставник молодіжної збірної Павло Яковенко оприлюднив список із 27 виконавців, що готуватимуться до матчів раунду плей-офф відбірного циклу Євро-2011 (U-21) проти однолітків з Нідерландів. Синьо-жовті зберуться 3 жовтня − безпосередньо перед відповідальною дуеллю проти помаранчевих. Перша гра відбудеться 9 жовтня, а матч-відповідь − 12-го.

На відміну від попереднього збору, що пройшов з 27 по 30 вересня в "Пущі-Лісовій", у складі "молодіжки" відбулися значні зміни. Це й не дивно, адже на попередній етап підготовки були запрошені лише гравці клубів, що не брали участь в єврокубках. Така практика для тренерського штабу не нова − подібним чином команда збиралася й напередодні вирішальних матчів кваліфікації континентальної першості проти французів і словенців.

А от на цьому зборі не знайшлося місця київським динамівцям Темуру Парцванії та Артему Кравцю, Євгену Опанасенку із запорізького "Металурга" й Ігорю Чайковському з луганської "Зорі". Крім того, через травми збірній не допоможуть голкіпер дніпропетровського "Дніпра" Антон Каніболоцький і захисник полтавської "Ворскли" Олександр Матвєєв.

Нагадаємо, що молодіжна команда України посіла перше місце у 8 відбірній групі ЄВРО-2011, випередивши таких суперників, як Франція та Бельгія. Наразі, для виходу до фінальної частини чемпіонату Європи, який з 11 по 25 червня наступного року відбудеться в Данії, підопічним Павла Яковенка необхідно в раунді плей-офф перемогти Нідерланди.

Склад збірної України

Воротарі: Денис Бойко, Артем Кичак (обидва − Динамо Київ), Дмитро Непогодов (Металург Донецьк), Євген Паст (Чорноморець Одеса).

Захисники: Богдан Бутко (Волинь Луцьк), Сергій Кривцов, Ярослав Ракицький (обидва − Шахтар Донецьк), Олексій Курілов (Таврія Сімферополь), Павло Пашаєв (Дніпро Дніпропетровськ), Василь Прийма (Металург Донецьк), Артем Путівцев (Іллічівець Маріуполь), Євген Селін, Володимир Чеснаков (обидва − Ворскла Полтава).

Півзахисники: Максим Білий (Зоря Луганськ), Віталій Віценець, Тарас Степаненко (обидва − Шахтар), Денис Гармаш (Динамо), Олег Голодюк (Карпати Львів), Євген Коноплянка, Валерій Федорчук (обидва − Дніпро), Єгор Лугачов (Арсенал Київ), Микола Морозюк (Металург Донецьк), Кирило Петров (Кривбас Кривий Ріг).

Нападники: Денис Васін (Чорноморець), Роман Зозуля, Андрій Ярмоленко (Динамо), Володимир Лисенко (Металіст Харків).
За матеріалами ФФУ
Зараз ви читаєте новину «Яковенко назвав склад "молодіжки" на матчі з Нідерландами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути