Ексклюзиви
субота, 11 вересня 2010 10:38

"Збірній України "щастить" на суперників" - Яковенко

"Збірній України "щастить" на суперників" - Яковенко
Тренер молодіжної збірної України Павло Яковенко не приховує, що без особливої радості сприйняв підсумки жеребкування, яке знову звела дві команди, що розіграли між собою фінал молодіжної першості 2006 року.

"Нам, як завжди, "щастить" на суперників. У групі були дуже сильні Франція та Бельгія, в плей-офф попалася одна з найкращих команд Європи - збірна Нідерландів. Але що вдієш? Нічого страшного в цьому немає", - заявив він в інтерв"ю UEFA.com.

"Будемо готуватися, вивчати опонентів, шукати їх слабкі сторони. У цілому, сильні якості голландців загальновідомі - швидка, комбінаційна гра, високу індивідуальну майстерність футболістів. Але у нас є ще місяць, щоб знайти спосіб пройти цього суперника", - додав Яковенко.

"Сильні збірні на всіх рівнях - одна з визначальних рис футбольних Нідерландів, а значить, нас очікує нелегкий іспит. З іншого боку на цій стадії відбору слабких команд немає, і я, зізнатися, не ділив потенційних опонентів на зручних і незручних, - запевняє форвард Андрій Ярмоленко. - Думаю, голландська "молодіжка" буде діяти у такому ж стилі, що і "Аякс", проти якого я недавно грав у складі київського "Динамо" в раунді плей-офф Ліги чемпіонів УЄФА. Вона показує атакуючий, швидкий, технічний футбол. Тобто сама грає та іншим не заважає. Буде дуже цікаво! Здорово, що другий матч Україна буде проводити вдома. Підтримка власних вболівальників повинна допомогти нам досягти необхідного результату".

Матчі відбудуться 8-го і 12 жовтня цього року, перший поєдинок пройде у Роттердамі і розпочнеться о 19.00 за київським часом.
За матеріалами Динамо Киев от Шурика
Зараз ви читаєте новину «"Збірній України "щастить" на суперників" - Яковенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути