Ексклюзиви
неділя, 05 вересня 2010 18:31

"Ми граємо за честь країни, а не за гроші" - Кривцов

"Ми граємо за честь країни, а не за гроші" - Кривцов
3 вересня молодіжна збірна Україну (U-21) зіграла внічию з французькими однолітками - 2:2. Цей результат дозволив нашій команді достроково гарантувати путівку до плей-офф. Тепер підопічних Павла Яковенка від поїздки в Данію на ЧЄ-2011 відділяють тільки стикові матчі.

Нагадаємо, збірна України вела 2:0, але не втримала переваги і дозволила французам зрівняти рахунок.

"У нас немає такого, щоб зупинятися на досягнутому результаті, - каже після матчу з французами захисник Сергій Кривцов. - Ми намагалися йти уперед, але трішки розслабилися і втратили концентрацію. Це призвело до пропущених голів. У перерві матчу Яковенко сказав, що гра нам вдається і потрібно продовжувати у цьому ж дусі. Наша команда фізично і технічно сильніша від збірної Франції. Сьогодні нам вдалося вирішити долю першого місця у групі і путівки у плей-офф".

Матч пройшов на "Оболонь Арені". Багато нарікань у футболістів викликав газон.

"Поле дуже розчарувало, воно більше нагадувало болото. Особливо складно гралося по флангах, було дуже важко віддати пас. Ми перестраховувалися – намагалися більше грати вперед. Не треба звинувачувати працівників стадіону. Тут винна дощова погода. Добре, що обійшлося без травм.

Перед нами стояло завдання зіграти надійно. У першому таймі ми із ним впоралися. А в другому пропустили два безглуздих м"ячі. Після матчу Павло Олександрович привітав команду з хорошим результатом. Сказав, що на цьому зупинятися не можна - працюємо, і тренуємося далі."

У вівторок, 7 вересня, підопічні Яковенка зіграють проти Словенії. Українці зі своїм завданням впоралися, для словенців цей матч нічого не вирішує.

"Мотивація завжди є. Попереду нас чекають дуже важливі стикові матчі і зустріч зі збірною Словенії стане етапом підготовки до них. З ким би хотіли зіграти у плей-офф? Я не вважаю, що у нас слабка команда. Українська "молодіжка" – одна з найсильніших у Європі. Наше завдання перемагати. Якщо випаде сильний суперник, то з ним буде цікавіше грати. А якщо натрапимо на слабку команду, то не будемо засмучуватися, - жартує Кривцов.

Нічия з Францією продовжила безпрограшну серію збірної України. Підопічні Яковенка не програють вже 20 матчів поспіль.

"Ми також мало пропускаємо. Сьогоднішня гра – одна з найневдаліших для нашого захисту. Зате обидва м"ячі французам забили саме оборонці. Ракицький реалізував пенальті, а Бутко добре підключився до атаки. Богдан (для захисника луцької "Волині" це лише другий матч за "молодіжку") чудово ввійшов у гру і допоміг нам вийти в плей-офф".

За словами Кривцова команда не отримає преміальних за вихід з групи з першого місця.

"Мова йде тільки про потрапляння у фінальну частину ЧЄ-2011. Якщо не буде преміальних, то ми не засмутимося. У першу чергу, ми граємо за честь країни, а не за гроші".

"Gazeta.ua"

Зараз ви читаєте новину «"Ми граємо за честь країни, а не за гроші" - Кривцов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути