Ексклюзиви
субота, 04 вересня 2010 10:30

Збірна України (U-21) не змогла втримати перемогу у матчі з Францією

Збірна України (U-21) не змогла втримати перемогу у матчі з Францією

Молодіжна збірна України здобула важливу нічию з точки зору боротьби за перше місце у групі 8, яке дає право зіграти у стикових матчах за вихід на чемпіонат Європи. Матч, що проходив на київському стадіоні "Оболонь Арена", вийшов досить насиченим на події. У першому таймі команди потішити глядачів забитими м"ячами не змогли, хоча моменти були біля обох воріт. Найцікавіші події почали відбуватися після перерви.

"Ударним" для українців вийшов проміжок з 54-ї по 58-у хвилини. Спочатку Бутко зробив рейд у штрафний майданчик, обіграв на своєму шляху двох захисників і в боротьбі з третім пробив під голкіпером. А вже через чотири хвилини Роман Зозуля обікрав захисника на підступах до штрафного майданчика і вміло заробив пенальті для своєї команди. Удар з "точки" у виконанні Ракицького виявився бездоганним.

Повівши в рахунку з різницею в два м"ячі, можливо, наші хлопці заздалегідь повірили у свою перемогу, за що і поплатилися надалі. В одній зі своїх наступних атак французи зусиллями Бакара один м"яч відіграли, а за п"ятнадцять хвилин до фінального свистка зрівняли рахунок - відзначився Рів"єр. Кінцівка поєдинку вийшла нервовою, але у результаті рахунок так і не змінився.

Таким чином, повторився розвиток подій у першому матчі між цими командами - "триколірні" вели з рахунком 2:0, але наші хлопці, які виступали в ролі гостей, змогли зрівняти рахунок завдяки дублю Чеснакова. Ця нічия дозволила підопічним Павла Яковенка вийти в лідери групи 8 і тепер "жовто-синім" достатньо буде 7 вересня зіграти внічию зі Словенією, щоб зайняти підсумкове перше місце і продовжити боротьбу за вихід у фінальну частину чемпіонату Європи-2011 (U-21).

Україна (U-21) - Франція (U-21) - 2:2 (0:0).

Голи: Бутко (54), Ракицький (58, з пенальті) - Бакар (62), Рів"єр (74).

Україна (U-21): Каніболоцький, Бутко, Селін, Ракицький, Кривцов, Степаненко, Чеснаков (Віценець, 74), Гармаш, Коноплянка, Ярмоленко (Лисенко, 90), Зозуля.

ФК "Динамо" (Київ)

Зараз ви читаєте новину «Збірна України (U-21) не змогла втримати перемогу у матчі з Францією». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути