вівторок, 28 вересня 2010 15:29

Апеляції у справі скандального матчу "Металіст" - "Карпати" розглянуть 5 жовтня

Апеляції у справі скандального матчу "Металіст" - "Карпати" розглянуть 5 жовтня
Апеляційний комітет (АК) ФФУ прийняв рішення про дату розгляду скарг харківського "Металіста" та львівських "Карпат", поданих у відповідь на рішення КДК ФФУ про визнання матчу між цими командами, який відбувся навесні 2008 року, договірним.

"В Апеляційний комітет ФФУ звернулися ФК "Карпати" (Львів), "Металіст" (Харків) та інші зацікавлені особи зі скаргами на рішення КДК ФФУ від 2-9 серпня 2010 з порушеннях принципів "чесної гри" до і під час проведення матчу 19 Квітень 2008 між командами "Металіст" і "Карпати", - йдеться в тексті Постанови АК ФФУ, який наводить офіційний сайт федерації. - Наведені скарги і отримані додатково АК ФФУ матеріали дають можливість призначити засідання комітету для розгляду даної справи (скарг) по суті. Засідання АК ФФУ відбудеться 5 жовтня о 12.00 у приміщенні Федерації футболу України.

АК ФФУ пропонує всім зацікавленим особам взяти участь у засіданні або направити на засідання своїх повноважних представників. Копію даної Постанови АК ФФУ направили всім зацікавленим особам".

Нагадаємо, в рамках рішення про те, що матч "Металіст" - "Карпати" слід вважати договірним, КДК ФФУ були винесені відповідні санкції як на адресу клубів, так і на адресу безпосередніх учасників змови. Зокрема, було прийнято рішення зняти з "Металіста" і "Карпат" по 9 очок, а фігурантів "договірняка" оштрафувати і дискваліфікувати.
За матеріалами Динамо Киев от Шурика
Зараз ви читаєте новину «Апеляції у справі скандального матчу "Металіст" - "Карпати" розглянуть 5 жовтня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути