середа, 22 вересня 2010 09:57

"Реал" вийшов у лідери Примери

"Реал" вийшов у лідери Примери

Мадридський "Реал" вийшов в одноосібні лідери чемпіонату Іспанії з футболу. Увечері 21 вересня "Реал" здобув велику домашню перемогу над "Еспаньолом" (3:0) в матчі четвертого туру. Голи у складі мадридської команди забили Кріштіану Роналду (з пенальті), Гонсало Ігуаїн і Карім Бензема.

Роналду відзначився на 28-й хвилині, Ігуаїн - на 79-й, Бензема - на 87-й. Головний арбітр матчу Карлос Клос Гомес вилучив трьох гравців. На 60-й хвилині за дві жовті картки поле залишив захисник "Реалу" Пепе. На 64-й хвилині захисник "Еспаньолу" Ернесто Галан отримав червону картку за грубий фол проти Роналду. На 88-й хвилині ще один гравець оборони "Еспаньолу" Хуан Форлін отримав другу жовту картку і залишив поле.

Після перемоги над "Еспаньолом" у "Реала" стало десять очок у чотирьох матчах. Випередити мадридців може "Валенсія" (дев"ять очок у трьох матчах), яка 22 вересня прийме "Атлетіко". Крім того, наздогнати "Реал" може "Севілья" (сім очок в трьох матчах), яка 23 вересня зіграє з "Расінгом".

За матеріалами Лента.ру

Зараз ви читаєте новину «"Реал" вийшов у лідери Примери». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути