понеділок, 20 вересня 2010 16:30

"Реал" заробив 12 мільйонів євро на екскурсіях

"Реал" заробив 12 мільйонів євро на екскурсіях
У сезоні-2009/10 екскурсійні тури на "Сантьяго Бернабеу" принесли мадридському "Реалу" 12 мільйонів євро. Про це на зустрічі зі студентами факультету "Менеджмент в ігрових видах спорту" RMA розповів директор департаменту стратегічного планування мадридців Іван Браво.

Крім того, у минулому сезоні "Реал" переглянув правила використання сезонних абонементів, що принесло ще 8 мільйонів євро.

"По-перше, тепер абонемент можна передати на одну гру іншій людині. По-друге, ми почали викуповувати місця у власників абонементів і запускати квитки на ці місця у вільний продаж. Якщо людина розуміє, що не зможе прийти на матч, вона повідомляє нам про це і отримує компенсацію в розмірі 50 відсотків від вартості квитка на конкретну гру. Звичайно, ми не повертаємо готівку - компенсована сума конвертується в знижку на абонемент на наступний сезон. При цьому сумарна знижка не може становити більше 25 відсотків від вартості абонемента", - зазначив Іван Браво.

Команда Жозе Моурінью в суботу з рахунком 2:1 виграла у "Реал Сосьєдад", вирішальний м"яч забив співвітчизник тренера Кріштіану Роналду.
За матеріалами Sports.ru
Зараз ви читаєте новину «"Реал" заробив 12 мільйонів євро на екскурсіях». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути