середа, 08 вересня 2010 03:43

Саленко вважає фаворитом "Барселону"

Автор: фото з сайта www.segodnya.uа
  Олег Саленко грав у чемпіонаті Іспанії три сезони
Олег Саленко грав у чемпіонаті Іспанії три сезони

Цьогорічний чемпіонат Іспанії з футболу навряд чи істотно відрізнятиметься від попередніх. За перше місце змагатимуться постійні конкуренти — володар титулу "Барселона" та мадридський "Реал". Очні поєдинки між конкурентами відбудуться 28 листопада у Барселоні та 11 квітня на полі "Реала".

Про можливі переваги команд у цій боротьбі говоримо з колишнім форвардом іспанської "Валенсії" — Олегом Саленком, 40 років.


"Барселона"

1. Зіграність

Команда Пепа Ґвардіоли давно виступає тим самим складом. Схеми доведені до автоматизму. Новоприбулий форвард Давід Вілья також має бути кориснішим, ніж Златан Ібрагімович, відданий "Мілану". Він краще розуміє командну гру "Барси".

2. Ліонель Мессі

Аргентинець тримає чудову форму впродовж кількох сезонів і може сам вирішити долю гри. У поєдинках із посередніми командами це те що треба.

У "Реала" міцніша лава запасних


"Реал"

1. Оборона

Незважаючи на те що мадридці зазнають певних кількісних проблем у цій лінії, їхній новий тренер Жозе Моуріньйо здатний чітко організувати захист. Перший матч чемпіонату проти "Мальорки" це засвідчив.

2. Лава запасних

Якщо порівнювати стартові склади команд, я б віддав перевагу "Барселоні". Але вважаю, що в "Реала" міцніша лава запасних. Клуб не купував суперзірок цього літа, зате Моуріньйо вміє підвищувати ігровий рівень не надто розкручених гравців.

Але у чемпіонаті я поставив би на "Барселону". По-перше, команди Моуріньйо вистрілюють на другий рік. По-друге, мадридці просто одержимі виграшем Ліги чемпіонів і на фініші національного чемпіонату це може позначитися.

Зараз ви читаєте новину «Саленко вважає фаворитом "Барселону"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути