Ексклюзиви
середа, 25 серпня 2010 12:07

Суркіс проголосував за відставку Маркевича

Суркіс проголосував за відставку Маркевича
Сьогодні, 25 серпня, у Будинку футболу відбулося засідання виконкому Федерації футболу України. Головне питання - розгляд заяви головного тренера збірної України Мирона Маркевича про відставку. Вступне слово взяв перший віце-президент ФФУ Олександр Бандурко.

"Як і всі про заяву Мирона Маркевича ми дізналися зі ЗМІ. Ми офіційно запрошували тренера на сьогоднішнє засідання, але, як бачимо, його зараз немає. Заяву Маркевича нам передали", - сказав він.

Бандурко зазначив, що згідно із законами про працю заява Маркевича не може бути задовільнена, адже формулювання "приниження честі та гідності" не підходить під жодну зі статтей Трудового кодексу (зокрема ст. 39 та 38).

Було прийнято рішення відкласти у бік закони і президент ФФУ Григорій Суркіс поставив це питання на голосування. Більшістю голосів відставку Маркевича прийняли. Сам Григорій Михайлович проголосував "За".

Суркіс запропонував три кандидатури на пост виконуючого обов"язки головного тренера збірної – Калитвинцева, Хацкевича і Альтмана.

"Ми маємо визначитися чи довіряємо ми цим людям, - каже Григорій Михайлович. - Виконуючий обов"язки наставника збірної керуватиме командою два найближчі товариські поєдинки з Польщею(4 вересня у Лодзі) та Чилі (7 вересня у Києві). Потім, ця людина повинна представити програму своїх дій, в якій зазначити чи бачить він тих, з ким можна виконати завдання виграшу Євро-2012".

Більшістю голосів Калитвинцева затвердили виконуючим обов"язки керманича національної збірної.

Додамо, що перед початком виконкому біля Будинку футболу зібрався натовп молодих людей (близько 20) з плакатами "Геть Маркевича", "Мирона з поля" та "Збірна понад усе".

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Суркіс проголосував за відставку Маркевича». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

24

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути