Ексклюзиви
субота, 21 серпня 2010 18:56

ФФУ поки не приймає відставку Маркевича

ФФУ поки не приймає відставку Маркевича

Сайт Федерації футболу України опублікував висновок юридичного відділу ФФУ з приводу заяви Мирона Маркевича, який побажав залишити посаду наставника збірної країни.

"21 серпня 2010 о 12 годині Федерацією футболу України по факсу отримана копія заяви пана Маркевича М.Б. про звільнення з роботи на підставі ст. 39 КЗпП. Прохання Маркевича М.Б. не може бути задоволене з наступних причин:

- По-перше, заява про звільнення повинна бути написана паном Маркевичем особисто і в оригіналі, ним же особисто подана до відділу кадрів ФФУ, оскільки цей документ є підставою для припинення строкового трудового договору, який укладений у письмовій формі;

- По-друге, ст. 39 КЗпП не визначає як підставу для розірвання трудового контракту працівника "приниження честі, гідності, як людини і суб"єкта футбольної діяльності".

Таким чином, Федерація футболу України не має можливості розглядати і, тим більше, задовольняти прохання Маркевича М.Б. щодо звільнення його з займаної посади головного тренера національної збірної команди України з футболу з огляду на вищевказані причини".

За матеріалами ФФУ

Зараз ви читаєте новину «ФФУ поки не приймає відставку Маркевича». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути