Ексклюзиви
пʼятниця, 20 серпня 2010 09:44

"Дніпро" вдома програв польському "Леху"

"Дніпро" вдома програв польському "Леху"

Дніпропетровський "Дніпро" з рахунком 0:1 програв польському "Леху" у першому матчі раунду плей-офф Ліги Європи - 2010/2011.

Дніпряни пропустили у свої ворота вже на п'ятій хвилині гри. Штіліч зі штрафного подав у центр карного майданичка, де Арболеда в падінні головою відправив м'яч у ворота, випередивши Денисова та Каніболоцького. Після забитого м'яча поляки не стали відходити в оборону, а намагалися розвинути свою перевагу. Арболеда ледь не зробив дубль, пробиваючи після кутового, але м'яч пройшов поряд зі штангою. Потім Бландровский пробивав метрів з 15, але Каніболоцький цього разу виручив.

У "Дніпра" довгий час нічого не виходило в атаці, так і м'яч у нашої команди практично не тримався. Лише під кінець тайму дніпряни прийшли в себе і влаштували справжній штурм воріт суперника, але зрівняти рахунок до перерви так і не зуміли.

З відновленням гри господарі поля кинулися відіграватися. Спочатку Калиниченко пробивав зі штрафного, але потрапив у воротаря. Потім Пашаєв створив момент для Кравченка, удар якого відбив голкіпер, а Гладкому на добиванні не вистачило точності. Дніпряни продовжували тиснути, але атаки в більшості своїй були занадто сумбурними, через що польські захисники легко відводили загрозу від своїх воріт.

Дніпряни могли вирвати нічию вже в доданий час, але удар Шахова прийшовся в штангу, а Селезньов влучив у поперечину. У результаті матч так і завершився перемогою польської команди, а "Дніпро" значно ускладнив собі завдання виходу в груповий раунд.

Гра у відповідь відбудеться через тиждень в Познані.

Дніпро - Лех 0:1

Гол: Арболеда, 5

Дніпро: Каніболоцький, Лобжанідзе, Чеберячко, Русол, Денисов, Пашаєв (Гоменюк, 58), Голек, Осмар Феррейра (Кравченко, 46), Калиниченко, Гладкий (Шахов, 67), Селезньов

Лех: Бурич, Кікуті, Джурджевіч, Арболеда, Енрікес, Іньяціо, Бандровський, Келбі (Вілк, 72), Штіліч, Кривець, Чібамба (Запотока, 86)

Попереджені: Іньяціо, Чібамба

За матеріалами Liga.net, Football.ua

Зараз ви читаєте новину «"Дніпро" вдома програв польському "Леху"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути