четвер, 12 серпня 2010 17:22

Українські клуби в Лізі Європи розсудять француз, данець, швед та англієць

Українські клуби в Лізі Європи розсудять француз, данець, швед та англієць

УЄФА вибрала арбітрів, які обслуговуватимуть матчі четвертого кваліфікаційного раунду Ліги Європи за участю українських клубів. Про це повідомляє прес-служба організації.

Першою в гру вступить сімферопольська "Таврія", яка 19 серпня в 19:30 за київським часом вийде на поле стадіону в німецькому Леверкузені проти місцевого "Байєра". Головним арбітром цієї зустрічі стане француз Фреді Фотрель.

Через півгодини в грецькій Нікосії свою гру проти "Омонії" почне харківський "Металіст". Їх розсудить арбітр з Данії Микола Воллькварц.

Одночасно з цим матчем почнеться домашня гра дніпропетровського "Дніпра" проти "Леха". Обслуговувати зустріч буде шведський фахівець Мартін Інгварссон.

Останніми на поле вийдуть футболісти львівських "Карпат", які на стадіоні "Алі Самі Йен" у Стамбулі зіграють проти "Галатасарая". Судити цей матч доведеться англійцю Марку Клаттенбургу.

За матеріалами ura-inform.com

Зараз ви читаєте новину «Українські клуби в Лізі Європи розсудять француз, данець, швед та англієць». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути