четвер, 04 березня 2010 18:02

Перший національний покаже "домашній" для України чемпіонат світу з хокею (U-18)

Перший національний покаже "домашній" для України чемпіонат світу з хокею (U-18)

22-28 березня Україна проведе чемпіонат світу з хокею серед юніорів (Дивізіон ІІ – група Б). За вихід у перший дивізіон змагатимуться збірні України, Словенії, Бельгії, Нідерландів, Іспанії та Австралії. Матчі пройдуть у Броварах на льодовій арені ТРЦ "Термінал".

На сьогодні це найкраща в Україні льодова арена, яка відповідає всім вимогам Міжнародної федерації хокею. "Термінал" розрахований на 1500 сидячих місць. Там обладнали кімнати першої медичної допомоги і допінг-контролю.

Про це на прес-конференції повідомив віце-президент Федерації хокею України Олександр Сопіт.

"У кожної збірної буде свій автобус. Проживатимуть команди у київському готелі "Турист" по два гравці в одному номері. Харчуватимуться три рази в день. На кожного спортсмена витрачатимуть по 30 євро на добу. З командами працюватимуть волонтери і перекладач," - розповів Сопіт.

Перший національний у прямому ефірі покаже церемонію відкриття і закриття турніру, всі матчі збірної України. Зараз федерація веде переговори з каналом про долю інших матчів. Квитки коштуватимуть від 26 гривень на гру, для дітей до 14 років – 13 гривень. Для спортивних шкіл та шкіл-інтернатів виділили 5 тисяч безкоштовних пропусків на арену. Замовляти квитки можна на сайті www.kvytky.ua. Вони об"єднані в пакети. Найдорожчий коштує 400 гривень і включає в себе пропуски на всі матчі турніру.

Талісманом чемпіонату світу став Лис Микита. Для вболівальників продаватимуть сувенірну продукцію: футболки, майки, кепки, брелоки, календарі та наклейки.

Перший матч збірна України зіграє з командою Бельгії 22 березня.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Перший національний покаже "домашній" для України чемпіонат світу з хокею (U-18)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути