Ексклюзиви
четвер, 04 березня 2010 17:18

Хокеїст відмовився грати за збірну України на "домашньому" чемпіонаті світу

Хокеїст відмовився грати за збірну України на "домашньому" чемпіонаті світу

22-28 березня Україна проведе чемпіонат світу з хокею серед юніорів (Дивізіон ІІ – група Б). За вихід у перший дивізіон змагатимуться збірні України, Словенії, Бельгії, Нідерландів, Іспанії та Австралії. Матчі пройдуть у Броварах на льодовій арені ТРЦ "Термінал".

На "домашньому" чемпіонаті українська збірна гратиме в атакуючий хокей і налаштовується на перемогу у кожному матчі. Про це сьогодні на прес-конференції заявив помічник наставника "синьо-жовтих" Олександра Годинюка Микола Майко.

"9 березня почнеться останній збір української команди. До 18 березня будемо тренуватися в "Аванграді", потім переїдемо на лід "Терміналу". 20 березня у нас запланований спаринг з австралійцями. Можливо, під час збору проведемо ще кілька товариських матчів" - розповів про підготовку українців до турніру Майко.

Основним суперником збірної на чемпіонаті світу буде команда Словенії.

"У команді хороша атмосфера. До словенців, з якими граємо в останній день турніру, підійдемо в оптимальній формі. Також варто остерігатися збірну Нідерландів."

Склад збірної сформований вже на 70%. Тренерський штаб переглянув 40 кандидатів. Не зможе допомогти українцям Володимир Ткачов, який виступає за збірну Росії.

Всі матчі збірної України, церемонію відкриття і закриття у прямому ефірі покаже Перший національний.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Хокеїст відмовився грати за збірну України на "домашньому" чемпіонаті світу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути