Ексклюзиви
середа, 03 березня 2010 11:43

Лис Микита стане талісманом юніорського чемпіонату світу з хокею

Лис Микита стане талісманом юніорського чемпіонату світу з хокею

22-28 березня Україна прийматиме чемпіонат світу з хокею серед юніорів U-18 (другий дивізіон, група В). Стало відомо, що талісманом цього турніру буде український казковий персонаж Лис Микита. Завтра пройде його офіційна презентація.

Нагадаємо, що в чемпіонаті братимуть участь збірні України, Словенії, Бельгії, Нідерландів, Іспанії та Австралії. Всі ігри пройдуть у Броварах на катку ТРЦ "Термінал".

"Наша країна отримала право прийняти цей престижний турнір завдяки активній співпраці з Міжнародною федерацією хокею, досвіду проведення міжнародних змагань і високій динаміці зростання популярності хокею в Україні. Це великий успіх і вагоме досягнення всього українського хокею.

І саме відмінна організація цього чемпіонату стануть трампліном для регулярного проведення в Україні міжнародних хокейних змагань високого рівня. Крім того, проведення турніру такого рівня в Києві стане своєрідним подарунком до 100-річчя хокею в Україні, який відзначається цього року", - відзначив президент Федерації хокею України Анатолій Брезвін.

За матеріалами ФХУ, Турнір

Зараз ви читаєте новину «Лис Микита стане талісманом юніорського чемпіонату світу з хокею». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути