четвер, 25 лютого 2010 11:14

Лідера "Карпат" спочатку побили, а згодом вигнали з клубу - ЗМІ

Лідера "Карпат" спочатку побили, а згодом вигнали з клубу - ЗМІ

Як стало відомо football.ua, форвард львівських "Карпат" Сергій Кузнецов більше не виступатиме за "зелено-білих".

Причина такого радикального кроку чи то футболіста, чи то керівництво клубу невідома. За неофіційною інформацією, до цього привела сутичка Сергія з Батістою, після якої Кузнецов опинився в лазареті.

Ім"я команди, в яку перейде Сергій, також не повідомляється. Відомо тільки, що на 90% нею стане представник української Прем"єр-ліги.

Сергій Кузнецов є вихованцем угорського футболу, а саме клубу "Ференцварош". В "Карпати" перейшов з російської "Ности" і практично одразу став гравцем основного складу і одним з улюбленців львівських фанів.

"Я повністю задоволений тим, що граю у "Карпатах". Мені подобаються місто, клуб, партнери по команді, тренування, і, звісно, вболівальники – одні з найкращих у країні. Тож краще піднімати свій клуб, аніж шукати інший. Про конкуренцію скажу, що, по-перше, я її не боюся – тренер все одно поставить того, хто кращий, а значить, потрібно більше працювати.

Більше того, конкуренція, коли тобі дихають в спину, стимулює до роботи. А по-друге, чим більше в команді сильних гравців, тим краще для всіх – у тренера є вибір виконавців і є можливість обирати на гру різну тактику, " - заявляв раніше Кузнецов.

За матеріалами Football.ua, ФК "Карпати"

Зараз ви читаєте новину «Лідера "Карпат" спочатку побили, а згодом вигнали з клубу - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути