четвер, 18 лютого 2010 10:13

"В матчі з "Фулхемом" все залежить тільки від нас" - Срна

"В матчі з "Фулхемом" все залежить тільки від нас" - Срна

Сьогодні, 18 лютого, донецький "Шахтар" проведе перший матч 1 / 16 фіналу Ліги Європи. У Лондоні на 26-тисячному стадіоні "Крейвен котедж" гірники зіграють з місцевим "Фулхемом". Арбітр матчу - бельгієць Серж Гуменний, пряма телетрансляція о 22.05 на "Спорт-1" і УТ-1.

Напередодні відбулася передматчева прес-конференція донецького "Шахтаря". Першим перед журналістами виступив капітан "гірників" Даріо Срна.

- Даріо, зміг би ти порівняти "Фулхем" з "Тоттенхемом"? І порівняй, будь ласка, стан команди рік тому і сьогодні.

- Зараз важко щось говорити із цього приводу. Після завтрашньої гри мені буде легше порівнювати. Рік тому ми грали з "Тоттенхемом". Думаю, всі розуміють, наскільки це було складно: 1:1 в Лондоні і 2:0 в Донецьку. Так, це буде перша офіційна гра для нас цього року. Готові ми до неї добре. Тим більше, ми володарі Кубка УЄФА і тому повинні показати себе з найкращого боку.

- В неділю ви дивилися гру "Фулхема". В якомусь плані це допоможе в майбутньому матчі? Або будете грати з чистого листа?

- Звичайно, це нам допоможе в майбутньому протистоянні. Містер вже давно вивчає гру "Фулхема". У нас вже було теоретичне заняття, присвячене "дачникам": ми подивилися їх ігри, вивчили сильні і слабкі сторони. Але як би там не було, все залежить тільки від нас. Якщо "Шахтар" гратиме так, як уміє - дисципліновано і максимально сконцентровано - то результат буде на нашу користь.

- У "Тоттенхемі" було багато твоїх співвітчизників, можливо, вони тобі щось розповідали про "Фулхем"?

- Судячи з того, що ми бачили, "Фулхем" по різному грає в Лізі Європи і в чемпіонаті Англії. Повторюю, все залежить тільки від нас.

- Команда після збору в Іспанії відразу перебралася до Англії. Таке тривале перебування далеко від дому допомагає налаштуватися на матч?

- Це був найкращий варіант. Адже повернися до Донецька, ми б не знали, яка погода буде там: сніг, мороз... Тому було ухвалено рішення готуватися до матчу в Англії. Тут ми провели три дні і цілком підготувалися в справжніх лондонських умовах - під постійним дощем... Отже все гаразд!

Прес-служба ФК "Шахтар"

Зараз ви читаєте новину «"В матчі з "Фулхемом" все залежить тільки від нас" - Срна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути