середа, 17 лютого 2010 11:22

У Лондоні гравців "Шахтаря" сприйняли за "циганів"

У Лондоні гравців "Шахтаря" сприйняли за "циганів"

16 лютого донецький "Шахтар" завершив свої тренувальні заняття в передмісті британської столиці і перебрався безпосередньо до Лондона. Це означає одне: перший цього року офіційний матч, зустріч з "Фулхемом" в рамках Ліги Європи, зовсім близько (18 лютого).

Після переїзду із спокійного англійського селища міського типу до Лондона футболісти вирішили трохи розвіятися. Пройтися вулицях одного із знаменитих населених пунктів землі, на людей подивитися, себе показати, купити рідним і близьким сувеніри. Благо, Мірча Луческу виділив своїм підопічним трохи вільного часу.

Але тут футболістів очікував курйозний випадок. В усякому разі, нічого подібного ні в одному місті планети з "гірниками" не траплялося. Група гравців вирішила зробити виручку одному з респектабельних лондонських магазинів "Harrods". Напевно, небідні і схильні до масштабних покупок футболісти залишили б в касі торгового закладу серйозну суму.

"Гірників" в магазин просто не пустили. Мотивували це тим, що покупців занадто багато. Причому, якісь вони підозрілі, одягнені в однакові спортивні костюми. Пояснення, що це футбольна команда, а на збори брати з собою смокінг для походу за покупками у нас не заведено, бажаного ефекту не принесли.

Прес-служба ФК "Шахтар"

Зараз ви читаєте новину «У Лондоні гравців "Шахтаря" сприйняли за "циганів"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути