четвер, 11 лютого 2010 12:53

На матч "Шахтар" - "Фулхем" можна потрапити за 20 гривень

На матч "Шахтар" - "Фулхем" можна потрапити за 20 гривень

Сьогодні в касах "Донбас Арени" почалася вільна реалізація квитків на матч 1 / 16 фіналу Ліги Європи "Шахтар" - "Фулхем".

Нагадаємо, з 1 по 10 лютого можливість купити заповітний пропуск на стадіон мали виключно власники сезонних абонементів на домашні матчі "Шахтаря", відтепер й аж до початку матчу обзавестися квитком може кожен бажаючий (не більше чотирьох штук в руки). Каси працюють щодня з 9:00 до 20:00.

З 11 лютого на сайті ФК "Шахтар" відкрилася та онлайн-продаж квитків на цю гру. Зверніть увагу, здійснити покупку через Інтернет можуть власники карт VISA / MasterCard, у яких доступна і активована функція онлайн-платежів.

Найдешевший квиток на матч коштує 20 гривень.

До першого матчу 1 / 16 фіналу Ліги Європи 18 лютого залишився тиждень. Однак у Лондоні квитки в продаж на єврокубковий матч надійшли тільки 8 лютого.

Але перші 10 тисяч на стадіон "Крейвен Коттедж" (вміщає 25 700 глядачів) автоматично пішли власникам абонементів. Решта квитків пішли у вільний продаж.

"Фулхем" вже заробив на квитках близько 140 тисяч фунтів (приблизно 1.75 млн. грн.), А загальна сума виторгу з урахуванням віп-лож і місць в ресторанах і барах може перевищити 300 тисяч фунтів.

Прес-служба "Шахтаря", БЛІК

Зараз ви читаєте новину «На матч "Шахтар" - "Фулхем" можна потрапити за 20 гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути