середа, 13 січня 2010 12:10

"З керівництвом "Юве" не було жодного контакту" - агент Хіддінка

"З керівництвом "Юве" не було жодного контакту" - агент Хіддінка

Агент наставника збірної Росії Гуса Хіддінка наполегливо спростовує чутки, що пов"язують його підопічного з туринським "Ювентусом".

А з іншого боку, Гус Хіддінк має намір скоріше прояснити ситуацію щодо свого майбутнього в збірній Росії, оскільки до нього виявляє інтерес низка футбольних клубів і національних команд.

- Поки не буде ясності з приводу подальшої роботи Хіддінка в збірній Росії, ми ні з ким переговорів вести не будемо, - заявив Кіс ван Ньювенхейзен, агент голландського фахівця.

- Коли вона може наступити? Чи є у Хіддінка домовленість про зустріч із Сергієм Фурсенко, головним кандидатом на посаду президента РФС?

- Попередня - існує. Цілком можливо, вона відбудеться в кінці цього або на початку наступного тижня. Щоправда, це поки не вирішено на сто відсотків.

- Що можете сказати про можливу появу Хіддінка в Ювентусі? Італійські газети стверджують, що ваш клієнт вже погодився на зарплату в п"ять мільйонів євро за сезон...

- Це повна нісенітниця! Не знаю, звідки у журналістів беруться ці домисли, але можу запевнити, що з керівництвом "Юве" не було жодного контакту.

Спорт-Экспресс, Football.ua

Зараз ви читаєте новину «"З керівництвом "Юве" не було жодного контакту" - агент Хіддінка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути